Назад

Наступна новина

VBET Ліга. Колос - Оболонь. Останній домашній матч року

Колос

02.12.2023

У суботу, 2 грудня, "Колос" у Ковалівці проведе останній домашній поєдинок у цьому році. В межах 16-го туру VBET Ліги ковалівці о 13:00 прийматимуть столичну "Оболонь". 

Відзначаємо, що триває безпрограшна серія ковалівців в нинішньому чемпіонаті. На сьогодні вона становить вже 8 ігор (2 перемоги та 6 нічиїх) і до повторення клубного рекорду ще один матч. А ось у наших суперників триває серія безвиграшна - вона налічує  4 поєдинки, нічия та 3 поразки.

У турнірній таблиці наша команда наразі на сьомій сходинці - в активі 20 очок, а кияни на дванадцятій позиції (13 набраних балів). Нагадаємо, що попередній, 15 тур УПП ковалівці пропустили через участь "Зорі" в Лізі конференцій УЄФА. А оболонці свій поєдинок 15-го туру провели невдало, поступившись вдома "Ворсклі" 0:1 (Руслан Степанюк забив з пенальті).

У першому колі команди зіграли в межах стартового туру чемпіонату 23/24 на "Оболонь Арені", і тоді матч завершився безгольовою нічиєю - 0:0. Сподіваємося, сьогодні у матчі-відповіді хлопці Ярослава Вишняка зможуть таки розпечатати ворота пивоварів.

Трансляцію матчу 16-го туру VBET Ліги "Колос" - "Оболонь" дивимося на платформах MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ, Volia TV, Sweet TV, Омега ТВ, Vodafone TV. Вмикаємо свої пристрої о 13:00 та разом вболіваємо за "Колос"!

VBET Ліга 2023/2024. 16 тур
с.Ковалівка, стадіон "Колос", 02.12.23; 13:00

Колос (Ковалівка) - Оболонь (Київ) 

Арбітр: Козик Ярослав (Мукачево)
Асистент 1: Петраков Євген (Черкаси)
Асистент 2: Приступа Сергій (Черкаська обл.)
4-й арбітр: Новохатній Володимир (Черкаська обл.)
Делегат: Прохорович Андрій (Суми)
Спостерігач арбітражу: Лисенчук Сергій (Київська обл.)
Арбітр VAR: Романов Віталій (Дніпро)
Асистент арбітра VAR: Висоцький Володимир (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу VAR: Мосейчук Юрій (Чернівці)