Назад

Наступна новина

21 тур. Кривбас - Колос. Анонс матчу

Колос

15.03.2024

У 21-му турі, який розпочався ще у вівторок матчами "ЛНЗ" 1:1 "Дніпро-1", "Динамо" 2:0 "Зоря", "Шахтар" 2:0 "Минай", а продовжиться сьогодні ввечері поєдинком "Олександрія" - "Ворскла", наш "Колос" зіграє у Кривому Розі проти "Кривбаса". Гра пройде на стадіоні "ГІрник" у суботу, 16 березня, а стартовий свисток запланований на 18-00.

Наразі ковалівці посідають 9-е місце в турнірній таблиці, маючи 24 очки у своєму активі. А команда Юрія Вернидуба на другому місці, набравши 40 очок. Нагадаємо, що після зимової паузи "Кривбас" був лідером таблиці, але його випередив донецький "Шахтар".

У попередньому турі "Колос", на жаль, поступився у Львові саме "Шахтарю" - 2:3. Рахунок відкрив Олег Ільїн на 8-ій хвилині матчу, а у компенсований час був автогол від Траоре. Натомість у ворота "Колоса" забивали бразилець Кевін (двічі) та той-таки Траоре. А от наші суперники грали вдома, і здобули перемогу над "Оболонню" з мінімальним рахунком 1:0. Гол провів Денис Кузик на 57-й хвилині матчу, який свого часу грав за "Колос", але тепер є одним з лідерів криворізької команди.

Усього "Колос" та "Кривбас" в межах УПЛ провели між собою три поєдинки, в яких у ковалівців одна перемога, а у криворожан дві. Різниця м’ячів 4-1 на користь наших суперників. Пригадаємо матч першого кола, в якому "Колос" поступився у Ковалівці 0:3. Гра пройшла на початку вересня минулого року, а у гостей тоді дублем відзначився Максим Задерака, ще один гол провів Андрій Понєдєльник. 

Пряму трансляцію поєдинку 21-го туру "Крисбас" - "Колос" дивіться на новоствореному каналі УПЛ-ТБ. Оновлений список провайдерів, які транслюють УПЛ-ТБ можна прочитати за цим посиланням: Де дивитись UPL.TV? (Оновлено!)

Після матчу відбудеться пресконференція тренерів команд, яку можна наживо подивитися на Ютуб-каналі ФК Кривбас Кривий Ріг:

А ось перед початком матчу пресслужба нашого клубу організує пряме включення зі стадіону «Гірник» з останніми новинами з табору обох команд. Планується дуже цікавий гість, який відповість на питання ведучої Олександри Гончаренко. Включення наживо дивіться на Ютуб-каналі ФК «Колос» - стартуємо о 17:15:

Тож, готуємося вболівати за нашу команду в суботу, 16 березня. Гра обіцяє бути дуже напруженою та цікавою! Вмикаємо наші гаджети о 17-15 на передматчеве включення з нашою чарівною Олександрою; а потім на УПЛ-ТБ дивимося саму гру, яка стартує о 18-00! Вперед, "Колос"!

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 21-й тур
16.03.2024; 18:00. Кривий Ріг, стадіон «Гірник»

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Колос» (Ковалівка)

Арбітр: Козик Ярослав
Асистенти: Дебенко Ігор, Котубей Петро
4-й арбітр: Причина Софія
Делегат: Шельменко Вадим
Спостерігач арбітражу: Труханов Костянтин
Асистент делегата: Базай Олег
Арбітр VAR: Деревінський Олексій
Асистент арбітра VAR: Приступа Сергій
Спостерігач арбітражу VAR: Плужник Олег