Назад

Наступна новина

Кривбас 1:0 Колос. Дуже прикра поразка

Колос

16.03.2024

У 21-му турі VBET ЛІги "Колос" зазнав дуже прикрої поразки від "Кривбаса" 0:1, пропустивши в коменсований арбітром час. 

В першій половині була рівна гра, а наша оборона працювала дуже злагоджено. Як результат - у господарів до перерви не було жодного удару у площину воріт Кіріла Фесюна. 

У другому таймі ситуація не змінилася - командні дії у захисті переважали атакувальні дії, тож по-справжньому гольових моментів було обмаль. Хоча не можна сказати, що команди не грали динамічно та активно.

А ось наприкінці поєдинку гра розкрилася і моменти пішли один за одним. Спочатку могли забити наші - після подачі з кутового м'яч опинився у Олега Криворучка, який нещодавно вийшов на заміну, а наш молодий півзахисник пробив - на жаль вище воріт. Господарі відповіли гострою комбінацією, після якої Олег Кожушко вийшов сам-на-сам із голкіпером "Колоса", але свій шанс не реалізував. В наступній атаці в наші порожні ворота не зміг поцілити Максим Задерака. Вже у компенсований час гравці "Кривбаса" просили у арбітра пенальті після того, як м'яч зачепив руку Павла Оріховського. 

А розв'язка цього драматичного матчу сталася за 30 секунд до завершення п'ятої компенсованої хвилини - Джихад Бізімана, якого не встигли накрити наші гравці, влучно пробив з-за меж карного майданчику і м'яч влетів у нижній кут воріт Фесюна - 1:0. 

Після цієї поразки у "Колоса" залишилося 24 очки в турнірій таблиці, і поки ми залишаємося на дев'ятій сходинці (нас може випередити "Чорноморець", який у неділю грає проти "Вереса"). В 22-му турі ковалівці зіграють вдома - у неділю 31 березня на стадіоні "Колос" приймаємо "Дніпро-1".

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 21-й тур
16.03.2024; 18:00. Кривий Ріг, стадіон «Гірник»

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Колос» (Ковалівка) - 1:0 (0:0)
Гол: Д.Бізімана, 90+5
Попередження: Бізімана, 36, Понєдєльнік, 49 – Цуріков, 24, Демченко, 48, Паулаускас, 72, Лучкевич, 73, Рангел, 90+2

«Кривбас»: Кліщук - Бандейра (Понєдєльнік, 46), Бескоровайний, Стецьков, Дібанго - Іліч (Вакулко, 46), Д. Кузик (Хомченовський, 63) - Луньов (Задерака, 63), Бізімана, Соса - Прінс (Кожушко, 72)
Запас: Маханьков, Хома, Сантіні, Татарков, Твердохліб, Микитишин, По
Головний тренер - Юрій Вернидуб

«Колос»: Фесюн - Лучкевич, Бондаренко, Бурда, Цуріков - Богданов (Гусол, 85), Демченко (Рангел, 73) - Ільїн (Криворучко, 85), Оріховський, Топалов - Паулаускас (Безбородько, 82)
Запас: Горох, Мисак, Ємець, Чорноморець, Гончаренко, Кукош, Мілько, Салабай
Головний тренер - Ярослав Вишняк

Відеозвіт матчу: