Назад

Наступна новина

22 тур. Колос - Дніпро-1 - 0:2

Колос

31.03.2024

У матчі 22-го туру "Колос" поступився "Дніпру-1" з рахунком 0-2, пропустивши в кожному з таймів. 

Знову, як і у попередньому домашньому поєдинку проти "Руха", нашій команді суперники організували швидкий гол у ворота Кіріла Фесюна. Вже на 2-й хвилині Гуцуляк прорвався правим флангом, а Філіппов покотив м'яч під удар Піхальонку - Олександр з лінії нашого карного майданчика пробив дуже влучно - 0:1. 

Ковалівці активізувалися і намагалися навантажувати Лукаса Рангела попереду, але основна загроза у воріт екс-голкіпера "Колоса" Євгена Волинця була після верхових передач. Спочатку небезпечно пробивав Рангел, а після цього Бондаренко. Наприкінці тайму по центру на ворота Фесюна прорвався Філіппов, проте вирішив одразу завдати удару та поцілив у руки Фесюна. 

По перерві гра продовжилася в тому ж ключі, що і в першій половині, а свої перші заміни тренери зробили синхронно - на 60-ій хвилині. У нас замість Оріховського вийшов Паулаускас, а у гостей Лєднєва замінив Третьяков. І буквально за кілька хвилин ковалівці пропустили вдруге. Піхальонок дотепним пасом з глибини закинув м'яч за спину захисникам, а Гуцуляк, не давши м'ячу приземлитися, в дотик перекинув Фесюна - 0:2.

Після цього був момент у наших, коли Волинець витягнув дальній удар Рангела з правого нижнього кута, а Паулаускас, який хотів добити, на жаль був у офсайді. 

На 77-й хвилині наш тренерський штаб зробив вже подвійну заміну - Велетень та Безбородько замінили Топалова та Рангела. Велетень намагався активно грати на фланзі, а Безбородько старався попереду, але єдиний більш-менш небезпечний момент було створено вже у компенсований час. Ільїн навісив з правого флангу, а Паулаускас пробив трохи вище.

0:2 - "Колос" зазнав четвертої поразки поспіль, і програв усі березневі поєдинки в УПЛ. Наступний матч знову граємо вдома. У неділю, 7 квітня приймаємо "Металіст 1925". Запланований початок гри в Ковалівці - 15:30! Сподіваємося за тиждень наші зможуть перервати цю програшну серію!

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 22-й тур
31.03.2024; 18:00. Ковалівка, стадіон «Колос»

«Колос» – «Дніпро-1» – 0:2 (0:1)
Голи: Піхальонок, 2, Гуцуляк, 63

«Колос»: Фесюн – Ємець, Бурда, Бондаренко, Цуріков - Мілько, Богданов - Ільїн, Оріховський (Паулаускас, 60), Топалов (Велетень, 77) - Рангел (Безбородько, 77)
Запас: Горох, Мисак, Гончаренко, Чорноморець, Кукош, Криворучко, Салабай
Головний тренер - Ярослав Вишняк 

«Дніпро-1»: Волинець – Адамюк, Сваток, Сарапій, Мірошніченко - Бабенко, Рубчинський - Гуцуляк, Піхальонок (Очеретько, 90+2), Лєднєв (Третьяков, 60) - Філіппов (Танчик, 90+3)
Запас: Юрчук, Кінарейкін, Авраменко, Пасіч, Мельниченко, Баденко, Гаджиєв, Гребенюк 
Головний тренер - Юрій Максимов

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

Попередження: Рангел, 70, Бурда, 88 – Адамюк, 73

Відеоогляд матчу: