Назад

Наступна новина

22 тур УПЛ. Колос - Дніпро-1. Анонс матчу

Колос

30.03.2024

У неділю, в останній день березня, Ковалівка прийме матч 22-го туру VBET Ліги, в якому наш "Колос" зустрінеться із "Дніпром-1".

Взагалі, календар складається так, що ковалівці у березні грають з командами, які знаходяться у ТОП-5 нинішнього чемпіонату: спочатку був "Рух", потім "Шахтар", далі "Кривбас", а тепер "Дніпро-1". Причому, у нашої команди у всіх березневих поєдинках були поразки - від "Руха" 0-1, від "Шахтаря" 2-3 та від "Кривбаса" 0-1. Сподіваємося, у матчі проти дніпрян ця неприємна серія перерветься. 

Не дуже добра ситуація з набором очок у весняній частині чемпіонату і у команди Юрія Максимова. Після зимової паузи "Дніпро-1" переміг тільки "Оболонь" (1-0), проте не зміг здолати "Минай" (1-1) і "ЛНЗ" (1-1), та програв "Руху" (0-1). 

Перед 22-им туром "Колос" посідає 9 місце в турнірній таблиці та має 24 очки у своєму активі, а наші суперники на 3-му місці та мають 39 очок.

Завтрашній матч між "Колосом" та "Дніпром-1" стане дванадцятим в історії протистоянь – п’ять разів перемагали дніпряни, три рази ковалівці, і три рази була зафіксована нічия. Різниця м’ячів – 17:16 на користь "Колоса".

Нагадаємо, що внічию 1-1 завершилася зустріч першого кола нинішнього чемпіонату – "Дніпро-1" та "Колос" зіграли в матчі 7-го туру в середині вересня минулого року у Дніпрі. Рахунок у тій грі відкрив наш молодий форвард Антон Салабай на 61-ій хвилині. А господарі відігралися за сім хвилин, відзначився Олексій Гуцуляк.

Із цікавинок пригадаємо, що "Колос" одну з двох своїх найбільших перемог в УПЛ здобув саме у грі проти "Дніпра-1". Було це 7-го грудня 2019-го року і тоді гра завершилася з рахунком 4:0 на користь команди Руслана Костишина.

Відзначимо, що за "Дніпро-1" виступає Євген Волинець, який провів багато сезонів за "Колос" та пройшов довгий шлях разом з нашою командою з нижчих дивізіонів до УПЛ та єврокубків. А ось у нашому складі грає Валерій Лучкевич, який у минулому чемпіонаті виступав за "Дніпро-1".

Відзначимо, що перед грою та у перерві матчу на вболівальників чекають приємні сюрпризи. Одразу по закінченню першого тайму гри ведучий розіграє ігрову футболку "Колоса" з автографами гравців. Взяти участь у розіграші зможуть власники програмок до матчу "Колос" - "Дніпро-1", які ви можете придбати у фаншопі або у фірмових точках продажу на стадіоні. 

Також біля чаші стадіону вперше за довгий час буде працювати ковалівська Фан-Зона, і у перерві матчу партнер нашого клубу компанія ФавБет розіграє серед вболівальників крутий приз – ігрову консоль Sony PlayStation 5.

Чим завершиться дванадцята офіційна гра між "Колосом" та "Дніпром-1"? Дізнаємося у неділю, 31 березня! Чекаємо наших вболівальників на трибунах, а ті, хто не зможуть бути присутніми на стадіоні "Колос", дивіться трансляцію поєдинку на УПЛ-ТВ! Звертаємо вашу увагу, що перед початком матчу "Колос" - "Дніпро-1" пресслужба нашого клубу організує пряме включення зі стадіону «Колос» з останніми новинами з табору обох команд. Ведуча - Олександра Гончаренко. Включення наживо дивіться на Ютуб-каналі ФК «Колос» - стартуємо о 17:15:

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 22-й тур
31.03.2024; 18:00. Ковалівка, стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Дніпро-1» (Дніпро)

Арбітр: Коваленко Андрій
Асистенти: Думенко Володимир, Поважний Ярослав
4-й арбітр: Кубряк Дмитро
Делегат: Косевич Олександр
Спостерігач арбітражу: Дердо Олександр
Арбітр VAR: Панчишин Дмитро
Асистент арбітра VAR: Приступа Сергій
Спостерігач арбітражу VAR: Швецов Віктор