Назад

Наступна новина

25 тур VBET Ліги. Анонс матчу Ворскла - Колос

Колос

18.04.2024

У суботу, 20 квітня о 18:00 "Колос" проведе в Полтаві матч 25-го туру VBET Ліги проти "Ворскли".

Перед цим туром «Колос» посідає 11 місце, маючи в активі 25 очок. А «Ворскла» наразі на сьомій сходинці, набравши 30 залікових балів. Проте, у ковалівців на одну гру менше через відкладений поєдинок проти "Зорі" (який відбудеться 9 травня). Відзначимо, що у обох команд наразі тривають неприємні безвиграшні серії. У наших хлопців шість матчів без перемог, з яких п’ять поразок. Але і у полтавчан чотири поєдинки без звитяг, з яких три поразки. 

Пригадаємо, як команди провели попередній тур. «Колос» прикро поступився у гостях «Поліссю» 0:1, пропустивши на 83-й хвилині після удару Вячеслава Танковського. «Ворскла» у 24-му турі також мінімально поступилася своєму супернику з рахунком 0:1, яким був донецький "Шахтар", пропустивши гол від Данила Сікана на 21-й хвилині. Відзначимо, що з 58-ої хвилини донецька команда грала у меншості після вилучення Олександра Зубкова, але «Ворскла» не зуміла скористатися чисельною більшістю і гірники довели цю гру до своєї перемоги.

У першому колі «Колос» та «Ворскла» зіграли в межах 10-го туру в Ковалівці на початку жовтня минулого року, але команди не зуміли забити одна одної – нічия 0:0.

Що до особистих зустрічей, то відзначимо «Ворсклу» як дуже незручного для нас суперника. За дев'ять попередніх очних матчів, полтавчани виграли сім поєдинків – шість в УПЛ та одного разу в Кубку України. Також одного разу була зафіксована нічия, як раз той матч у першому колі нинішнього сезону, про який ми згадували вище; і одного разу перемагав «Колос». Ця єдина перемога була у квітні 2021-го року, коли «Колос» під керівництвом тоді ще Руслана Костишина розгромив в Ковалівці ворсклян з рахунком 3:0.

Про рефері матчу «Ворскла» - «Колос» - це Роман Блавацький зі Львова. Це доволі молодий арбітр – йому лише 30 років! У нинішньому сезоні він провів вже сім поєдинків, і матч у Полтаві буде восьмим. Із цих семи матчів цього сезону Блавацький одного разу працював і на грі за участю «Колоса». Було це у 14-му турі, 10 листопада минулого року, коли наша команда у Ковалівці перемогла аутсайдера чемпіонату «Минай» 2-0. 

А ось у попередньому сезоні 2022/2023 Роман Блавацький працював на восьми матчах УПЛ, з яких чотири були за участю «Колоса». У 7-му турі «Зоря» - «Колос» - 2:2, у 20-му турі «Колос» - «Металіст 1925» 3:0, у 24-му турі «Чорноморець» - «Колос» - 3:0, та у 26-му турі «Колос» - «Олександрія» 0:2. 

Тож, подивимося, що нам продемонструють команди та сподіваємося на якісну роботу суддівської бригади. На всіх вболівальників чекає цікава та безкомпромісна гра 25-го туру VBET-Ліги «Ворскла» - «Колос», тож готуємося разом вболівати за ковалівців! Нагадуємо, що перед початком матчу пресслужба нашого клубу організує вже традиційне пряме включення зі стадіону в Полтаві з останніми новинами з табору обох команд. Ведуча - Олександра Гончаренко. Включення наживо дивіться на Ютуб-каналі ФК «Колос» - стартуємо за сорок п'ять хвилин до стартового свистка, а саме о 17:15:

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 25-й тур
20.04.2024; 18:00. м.Полтава, стадіон «Ворскла імені О.Бутовського»

«Ворскла» (Полтава) - «Колос» (Ковалівка, Київська обл.)

Арбітр: Блавацький Роман
Асистент 1: Романов Денис
Асистент 2: Оганесян Дмитро
4-й арбітр: Козорог Крістіна
Делегат: Дерев'янко Ярослав
Спостерігач арбітражу: Курганов Валерій
Асистент делегата: Бортник Сергій
Арбітр VAR: Панчишин Дмитро
Асистент арбітра VAR: Чертоляс Максим
Спостерігач арбітражу VAR: Ярмолинський Леонід