Назад

Наступна новина

26 тур. Колос - Олександрія - 0:0

Колос

28.04.2024

У матчі 26-го туру VBET Ліги 23/24 наш "Колос" та "Олександрія" зіграли у Ковалівці внічию 0:0.

В першій половині була доволі рівна гра, а основні події (які могли схилити шальки терезів на чиїсь бік) відбувалися у другому таймі. 

На 67-ій хвилині у гостей був момент - Владислав Погорілий на ближній стійці у дотик завершував простріл Калітвінцева з лівого флангу, але не влучив у ворота. Ковалівці відповіли за пʼять хвилин. Олег Ільїн після кутового пробив із рикошетом повз ближню стійку - було дуже близько!

На 82-й хвилині Погорілий мав ще один шанс, але пробачив нашу команду коли після виходу за межі карного майданчика Кіріла Фесюна наші ворота були порожніми.

А найкращий момент для голу у "Колоса" стався в компенсований арбітром час. Після прострілу з флангу Влад Велетень мав забивати з забійної позиції, проте кіпер "Олександрії" Микита Шевченко коліном відбив мʼяч; а на добиванні був Лукас Рангел, який пробив повз ліву стійку!

0:0 - "Колос" набрав 29 очок та перемістився на девʼяту сходинку в таблиці. У 27-у турі за тиждень граємо у гостях проти київського "Динамо"!

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 26-й тур
28.04.2024; 15:30. с.Ковалівка, стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Олександрія» (Олександрія) - 0:0

«Колос»: Фесюн – Ємець, Чорноморець, Бондаренко, Бурда – Мілько – Топалов (Велетень, 74), Оріховський (Паулаускас, 88), Демченко, Ільїн (Цуріков, 89) – Безбородько (Рангел, 46)
Запас: Горох, Пахолюк, Гончаренко, Кукош, Салабай
Головний тренер - Ярослав Вишняк

«Олександрія»: Шевченко – Мартинюк, Кампуш, Логінов (Білошевський, 9, Кравченко, 78), Копина – Ковалець (Смирний, 62), Михайленко, Калюжний – Костишин (Джевані, 62), Кулаков (Погорілий, 61), Калітвінцев
Запас: Долгий, Єрмаков, Сігеєв, Кулаковський, Скорко, Беззера, Шостак
Головний тренер - Руслан Ротань

Арбітр: Деревінський Олексій
Асистент 1: Трехліб Ярослав
Асистент 2: Чертоляс Максим
4-й арбітр: Євтухов Дмитро
Делегат: Гецко Іван
Спостерігач арбітражу: Труханов Костянтин
Арбітр VAR: Панчишин Дмитро
Асистент арбітра VAR: Матяш Віктор
Спостерігач арбітражу VAR: Дердо Олександр

Відеоогляд матчу: