Назад

Наступна новина

28 тур. Колос - ЛНЗ - 1:3

Колос

13.05.2024

У матчі 28-го туру наш "Колос" поступився вдома "ЛНЗ" 1:3.

Не зважаючи на те, що перший гольовий момент створили гості (Пасіч влучив у стійку воріт Кіріла Фесюна), наші вже в наступній гострій атаці відкрили рахунок. Велетень зробив навіс з флангу, Ільїн головою відпасував у центр, де Валерій Бондаренко, який опинився на позиції центрфорварда, переправив мʼяч у сітку - 1:0.

Черкаська команда зрівняла результат перед самою перервою. Після подачі кутового Олександр Чорноморець зрізав мʼяч у власні ворота - 1:1.

У другому таймі ковалівці мали шанс знову вийти вперед, але удар Топалова з забійної позиції прийшовся у каркас воріт. За хвилину Рангел головою завершував подачу кутового з лівого флангу від Топалова, але поцілив у поперечину!

А на 62-й хвилині наші пропустили. Наумець, який за хвилину до цього вийшов на заміну, замкнув простріл Яшарі - 1:2. А за пʼять хвилин "ЛНЗ" забили третій мʼяч. Ейнел завдав невідпорного удару у нижній кут. 

Наш тренерський штаб намагався змінити хід гри замінами, проте врятувати матч не вдалося. Після цього туру у "Колоса" залишилося 29 очок турнірній таблиці, а у неділю, 19 травня, в межах 29-го туру наша команда зіграє у гостях проти "Миная".

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 28-й тур
13.05.2024; 15:30. с.Ковалівка, стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «ЛНЗ» (Черкаси) 1:3 (1:1)
Голи: В.Бондаренко (24) - О.Чорноморець (44-а.г.), Наумець (62), Ейнел Соарес (67)

«Колос»: Фесюн – Цуріков, Чорноморець (Гончаренко, 72), Бондаренко, Бурда – Топалов, Демченко, Оріховський (Криворучко, 72), Ільїн (Салабай, 73) – Рангел (Паулаускас, 86), Велетень (Гусол, 85)
Головний тренер - Олександр Поздєєв

ЛНЗ: Пеньков – Каплієнко, Саліху, Муравський – Г. Пасіч (Тищенко, 81), Яшарі, Тілль, Бойко (Насонов, 82), Стасюк (Наумець, 61) – Ейнел (Шестаков, 77), Молло (Хобленко, 61)
Головний тренер - Олег Дулуб

Арбітр: Резніков Денис (Кам'янське)
Асистент 1: Котубей Петро (Закарпатська обл.)
Асистент 2: Дарійчук Сергій (Чернівецька обл.)
4-й арбітр: Причина Софія (Львівська обл.)
Делегат: Таран Андрій (Київ)
Спостерігач арбітражу: Годулян Віталій (Одеса)
Арбітр VAR: Романюк Анастасія (Івано-Франківськ)
Асистент арбітра VAR: Стрілецька Марина (Суми)
Спостерігач арбітражу VAR: Плужник Олег (Харків)