Назад

Наступна новина

30 тур VBET Ліги. Зоря - Колос. Анонс останнього матчу сезону

Колос

24.05.2024

У суботу, 25 травня, Ковалівка прийме матч 30-го туру VBET Ліги, в якому наш "Колос" зіграє проти "Зорі". Номінальними господарями поєдинку будуть луганські футболісти. Це останній тур нинішнього сезону, після якого команди вирушать у відпустку (окрім тих, хто буде грати перехідні матчі).

Перед 28-им туром «Колос» посідає 12 місце, маючи в активі 29 очок. «Зоря» наразі на дев’ятій сходинці, набравши 32 залікові бали. Ковалівці у 29-му турі поступилися у гостях «Минаю» 2-3, який відчайдушно бореться за виживання в УПЛ. У наших забивали Олег Ільїн та Андрій Цуріков. «Зоря» в минулому турі також поступилася – луганська команда програла у гостях «ЛНЗ» з рахунком 1-2. Денис Олійник приніс перемогу черкащанам на 88-ій хвилині гри.

Пригадаємо, що зустріч першого кола «Колос» - «Зоря» була перенесена через участь луганчан у Лізі Конференцій та була зіграна зовсім нещодавно, а саме 9 травня у Ковалівці. Наші хлопці мали кілька неймовірних шансів забити, після того як Герреро у першому таймі відкрив рахунок, але відігратися так і не вдалося - 0:1.

До особистих зустрічей. Відзначимо, що «Колос» та «Зоря» провели між собою десять офіційних поєдинків, в яких у ковалівців лише одна перемога. Сім разів перемагали луганські футболісти, і тричі була зафіксована нічия. Доволі незручний суперник для нашої команди.

Кілька слів про нашого голкіпера Кіріла Фесюна, який може у суботу встановити особистий рекорд. Фесюн з початку нинішнього чемпіонату виступає без замін, і якщо він зіграє проти «Зорі», це буде унікальним досягненням молодого воротаря. Доречі, на матчі «Зоря» - «Колос», окрім традиційних наших призів в перерві матчу, ми також розіграємо ігрову футболку Кіріла Фесюна з його автографом! Отже, купуйте матчеву програмку на стадіоні та приймайте участь в розіграші крутих призів!

Що до дискваліфікованих гравців – таких у «Колоса» немає, а ось у «Зорі» сьогоднішню гру через перебір жовтих карток пропустить капітан команди Богдан Бутко. 

Пряму трансляцію матчу «Зоря» - «Колос» ви зможете подивитися на телеканалі УНІАН, а також на Ютуб-каналі Football Hub.

За традицією, перед початком матчу "Зоря" - "Колос" пресслужба нашого клубу організує пряме включення зі стадіону «Колос» з останніми новинами з табору обох команд. Ведуча - Олександра Гончаренко. Включення наживо дивіться на Ютуб-каналі ФК «Колос» - стартуємо о 14:45:

Це буде п’ятий матч ковалівців під проводом Олександра Поздєєва. Ми бажаємо удачі Олександру Сергійовичу, тренерському штабу та всій нашій команді! Готуємося разом вболівати за ковалівців! 

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 30-й тур
25.05.2024; 15:30. с.Ковалівка, стадіон «Колос»

«Зоря» (Луганськ) – «Колос» (Ковалівка)

Арбітр: Райда Михайло (Закарпатська обл.)
Асистенти: Коротін Володимир (Черкаси), Левченко Максим (Кривий Ріг)
4-й арбітр: Новохатній Володимир (Черкаси)
Делегат: Бухаленков Сергій (Київ)
Спостерігач арбітражу: Хіблін Ігор (Хмельницький)