Назад

Наступна новина

4 тур ДЮФЛУ Академії «Колоса» - дві перемоги та дві поразки

U-17

27.09.2021

Чотири команди Академії «Колоса» провели свої матчі в рамках Вищої ліги ДЮФЛУ. У 4-му турі наші юні футболісти здобули дві перемоги та двічі поступилися. 

Наша наймолодша команда «Колос» U-14 переграла в гостях ДЮСШ «Верес» (Рівне) 2:0 і продовжила свою переможну ходу - чотири перемоги в чотирьох стартових турах. Голами відзначилися Назар Урбан та найкращий бомбардир чемпіонату Максим Бойченко (забиває в кожному матчі сезону), на рахунку якого вже 7 забитих м'ячів. 

Вдома пступилася наша команда «Колос» U-15, зазнавши поразки 1:2 від «КДЮСШ Чемпіон» (Київ). У наших гол на рахунку Максима Громчука. В турнірній таблиці у «Колоса» U-15 шість очок після чотирьох турів.

«Колос» U-16 переміг на виїзді однолітків ДЮСШ «Верес» (Рівне) 1:0 завдяки голу Максима Куделіна. Наша команда продовжує лідирувати у турнірній таблиці, набравши 12 очок. 

І нарешті, «Колос» U-17 у домашньому матчі поступився команді «КДЮСШ-15» (Київ) 1:2, а єдиний гол провів Родіон Доронін, який є лідером гонки бомбардирів чемпіонату - на його рахунку вже 6 м'ячів. Не зважаючи на першу поразку в сезоні, ковалівці залишилися в лідируючій групі турнірної таблиці U-17.