Назад

Наступна новина

7 тур УПЛ. Дніпро-1 - Колос. Анонс матчу

Колос

16.09.2023

У ці важкі часи для України, коли ворог продовжує бомбардувати наші міста, ми тримаємося, підтримуємо Сили оборони України та продовжуємо грати у футбол. У неділю, 17 вересня в Дніпрі запланований матч 7-го туру УПЛ, в якому зустрінуться «Дніпро-1» та «Колос».

Останніми турами у нашої команди намітився невеличкий спад - ковалівці три тури без перемог. Після двох домашніх звитяг була гостьова нічия із «Рухом» 1:1, а потім дві поразки у Ковалівці - від «Шахтаря» 0:2 та «Кривбаса» 0:3. Пауза на матчі збірних команд дала нашому тренерському штабу змогу розібрати помилки своїх підопічних.

Що стосується «Дніпра-1», то після потужного минулого сезону, коли команда трохи не дотягнула до чемпіонства і взяла срібло чемпіонату 22/23, старт у нинішньому сезоні не задався. Дніпряни спочатку вилетіли з кваліфікації Ліги чемпіонів, потім Ліги Європи, а потім і Ліги Конференцій. В УПЛ після шести турів - 5 набраних очок та тринадцята сходинка в турнірній таблиці, але при двох перенесених матчах в запасі.

Невдалий виступ у єврокубках та поразка від «Оболоні» (1:2) призвели до відставки головного тренера Олександра Кучера, якого на певний час замінив Валерій Городов.

А вже цього тижня прийшла сенсаційна новина - «Дніпро-1» очолив відомий фахівець Юрій Максимов, який після відходу з «Ворскли» спочатку був спортивним директором «Полісся», а потім очолив друголіговський «Звягель». Матч проти «Колоса» буде дебютним на тренерському містку дніпрян після повернення Юрія Вільйовича до УПЛ.

Окремо пригадаємо, що цього сезону до стану віце-чемпіонів України перейшов наш славетний голкіпер Євгеній Волинець, для якого це буде перша зустріч проти своєї колишньої команди.

Пряму трансляцію матчу 7-го туру УПЛ «Дніпро-1» - «Колос» дивіться у неділю, 17 вересня на телеканалі УНІАН. та на YouTube-каналі Football Hub. Стартовий свисток о 15:00, якщо не буде повітряної тривоги. Готуємося вболівати за ковалівців разом!