Назад

Наступна новина

7 тур УПЛ. Колос - Зоря. Анонс матчу!

Колос

22.09.2024

В понеділок, 23 вересня, Ковалівка приймає матч 7-го туру VBET Української Прем'єр-ліги, в якому наш "Колос" зіграє проти луганської "Зорі". Стартовий свисток запланований на 15:30.

На даний момент ковалівці посідають 14-у сходинку в турнірній таблиці, набравши 3 очки (три нічиї в шести поєдинках), а луганська команда розташувалася на восьмій позиції, маючи 9 очок (три перемоги, три поразки). В минулому, шостому турі УПЛ "Колос" зіграв у Ковалівці внічию 1:1 з "ЛНЗ", а "Зоря" поступилася "Динамо" 0:2. 

В минулому сезоні за домовленістю між клубами команди двічі зіграли у Ковалівці, й доречі обмінялися перемогами. В перенесеному поєдинку 15-го туру, який пройшов 9 травня, "Колос" поступився 0:1 (Герреро, 23'), а в заключному турі чемпіонату 23/24 ковалівці взяли реванш, перегравши опонетнів з таким самим рахунком 1:0 (Дієго, 75'). 

Якщо згадувати історію, то це буде 12-та очна зустріч між командами - наразі 7 перемог у "Зорі, 2 у "Колоса" і ще 2 рази була зафіксована нічия. Різниця м'ячів - 14:6 на користь луганчан. 

У цьому сезоні ковалівці ще не радували вболівальників переможним результатом, тож сподіваємося у завтрашньому матчі "Колос" зможе здобути три очки і потішити ясравою грою наших фанатів!

Звісно, хлопцям потрібна підтримка на трибунах - тому збираємося у понеділок, 23 вересня на стадіоні "Колос" та підтримуємо нашу команду разом! У перерві матчу ведучий розіграє ігрову футболку "Колоса" нової колекції та ігровий м'яч з автографами гравців серед вболівальників, які придбають програмки на гру "Колос" - "Зоря". Також перед грою дивіться на нашому Ютуб-каналі пряме включення зі стадіону у Ковалівці разом з ведучою Олександрою Гончаренко, яка розповість про останні новини зі стану обох команд.

VBET Українська Прем'єр-ліга. Сезон 2024/25. 7-й тур. 
23 вересня 2024 р.; 15:30, с.Ковалівка (Київська обл.), стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Зоря» (Луганськ) 

Арбітриня матчу – Софія Причина (Львівська область)
Асистенти – Станіслав Марулін (Херсонська область), Денис Сердюк (Полтава)
4-й рефері – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Арбітр ВАА – Володимир Новохатній (Черкаси)
Спостерігач арбітражу – Євгеній Арановський (Хмельницький)
Делегат УАФ – Сергій Головченко (Донецька область)