Назад

Наступна новина

7 тур VBET Ліги. «Колос» приймає «Маріуполь». Анонс матчу

Колос

11.09.2021

У неділю 12 вересня «Колос» в рамках 7-го туру VBET Ліги прийматиме «Маріуполь», і після паузи на міжнародні матчі увага вболівальників від збірної України повертається до УПЛ. 

Цей матч буде дебютним для Сергія Кузнецова, який наразі очолює команду після відставки Руслана Костишина. Сам Руслан Володимирович залишається в структурі клубу і буде допомагати керівництву у всіх футбольних питаннях, а ось Сергію В’ячеславовичу випала честь керувати головною командою у нинішньому сезоні. Суперник для дебюту - «Маріуполь», команда, яка посідає в чемпіонаті останнє місце, і яка за шість стартових поєдинків поки не здобула жодної перемоги. У доробку азовців лише одна нічия - у стартовому турі зі «Львовом» 1:1, а ось потім були п’ять поразок поспіль (від «Десни» 1:2, «Дніпра-1» 1:2, «Чорноморця» 2:3, «Зорі» 3:4 та «Інгульця» 0:3). Як бачимо, у всіх програних поєдинках, окрім останнього, команда Остапа Маркевича боролася і поступалася в один м’яч, і при тому, що в кожній грі забивала суперникам. Як то кажуть, поранений звір двічі небезпечний, тому шістнадцята позиція в турнірнці не повинна вводити вболівальників в оману. У «Маріуполя» молода і швидка команда, складена з випусників Академії донецького «Шахтаря», якій наразі не вистачає чи не єдиного – досвіду.  

(фото - fcmariupol.com)

Але для наших хлопців ця гра буде дуже важлива – необхідно реабілітуватися за провальний матч проти «Динамо» (0:7) у попередньому турі і знову повернутися на переможний шлях. Цього тижня ковалівці цілеспрямовано готувалися до зустрічі проти азовців, а в розташування команди повернулися наші збірники Золотов, Павловец та Нурієв. 

Що стосується історії, то у минулому сезоні «Колос» двічі перемагал «Маріуполь» - у першому колі в Ковалівці 1:0 (Оріховський з пенальті), а у другому колі (також в Ковалівці через заміну газону в Маріуполі) була більш впевнена перемога нашої команди 4:1 (Чурко, Костишин, Новак, Лисенко). 

Матч 7-го туру VBET Ліги сезону 2021/2022 «Колос» - «Маріуполь» пройде у неділю 12 вересня у Ковалівці, а стартовий свисток пролунає о 17:00. Квитки можна придбати тут, а пряма трансляція зустрічі відбудеться на телеканалі «Футбол 1». Наша прес-служба проведе текстовий онлайн поєдинку. Вболіваємо за наших разом!

VBet Ліга. Сезон 2021/2022. 7 тур
Ковалівка (Київська обл.); Стадіон «Колос», 12.09.2021; 17-00
«Колос» (Ковалівка) – «Маріуполь» (Донецька обл.)
Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)
Асистент 1: Ігор Дебенко (Івано-Франківськ)
Асистент 2: Юрій Синишин (Івано-Франківськ)
4-й арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Делегат: Юрій Титаренко (Київ)
Спостерігач арбітражу: Володимир Петров (Харків)