Назад

Наступна новина

8 тур ДЮФЛУ Академії «Колоса» - три перемоги та нічия

U-15

25.10.2021

Чотири команди Академії «Колоса» провели свої матчі в рамках Вищої ліги ДЮФЛУ. У 8-му турі наші юні футболісти здобули три перемоги та одну нічию.  

Наша наймолодша команда «Колос» U-14 продовжує збирати перемоги в чемпіонаті. Цього разу юнаки Олега Давиденка переграли вдома «Діназ» 4:0 завдяки голам Назара Урбана, Максима Бойченко, Івана Катрука та Івана Потієнко. Це була вже восьма поспіль перемога «Колоса» U-14, і вже звична перша сходинка в турнірній таблиці. 

Внічию 0:0 у гостях зіграв «Колос» U-15, який розійшовся миром із однолітками «Діназа». В турнірній таблиці у ковалівців U-15 наразі десять очок і сьома сходинка.

«Колос» U-16 переміг вдома хлопців з команди «Діназ» 3:1 завдяки голам Дмитра Фесана, Даниїла Денисенко та Маркіяна Петришина (той рідкий випадок, коли не забив найкращий бомбардир чемпіонату Дем'ян Єсін). Ковалівці продовжують лідирувати у турнірній таблиці, набравши вже 24 залікових бали - стовідсотковий результат юнаків Олександра Демчука!

І нарешті, найстарша команда «Колос» U-17 перемогла на виїзді «Діназ» 2:1, а у наших забивали Єгор Карцев та Валентин Кривенко. Після восьмого туру ковалівські юнаки у трійці лідерів чемпіонату, набравши 15 очок.