Назад

8 тур УПЛ. Рух - Колос. Анонс матчу!

Колос

28.09.2024

В неділю, 29 вересня, у Львові пройде матч 8-го туру VBET Української Прем'єр-ліги, в якому наш "Колос" зіграє проти "Руха". 

На даний момент ковалівці посідають 13-у сходинку в турнірній таблиці, набравши 6 очок, а львівська команда розташувалася на сьомій позиції, маючи 11 набраних балів при одній грі в запасі.

Відзначимо, що "Рух" два крайні поєдинки провів у гостях і двічі зіграв внічию без голів 0:0 (з "Ворсклою" та "Динамо"). "Колос" у попередньому турі переграв "Зорю" 1:0, здобувши першу перемогу в сезоні. 

В минулому сезоні у 4-му турі команди зіграли у Львові внічию 1:1 (Богдан Слюбик - Андрій Цуріков), а ось у 19-му турі "Колос" у Ковалівці проступився 0:1 (Олексій Сич забив на 4-й хвилині, але ковалівці до кінця матчу так і не зуміли відігратися). 

Якщо згадувати історію, то це буде 12-та очна зустріч команд. До цього в одинадцяти поєдинках п'ять разів перемагав "Колос", чотири рази "Рух" і двічі була зафіксована нічия. Різниця м'ячів - 12:9 на користь ковалівців. 

І приділяємо увагу рефері. Головним арбітром матчу "Рух" - "Колос" буде 42-річний уродженець Херсона Ігор Пасхал. В цьому сезоні він працював на двох матчах УПЛ - у 2-му турі "Оболонь" - "Рух" (0:4) та у 6-му турі "Лівий берег" - "Кривбас (0:1). В минулому сезоні 2023/2024 він обслуговував сім матчів в УПЛ та один у Кубку України, серед яких був поєдинок за участю ковалівців (7 тур УПЛ "Дніпро-1" - "Колос" - 1:1). Пригадаємо, що в сезоні 2022/2023 Пасхал двічі судив матчі між "Динамо" та "Колосом" - у Києві тоді була зафіксована нічия 0:0, а в Ковалівці ми поступилися 0:3. Ну і як же не згадати матч сезону 2020/2021 "Шахтар" - "Колос" (3:1), де у стартовому турі того чемпіонату Пасхал призначив аж три пенальті у ворота нашої команди, два з яких відбив голкіпер ковалівців Євгеній Волинець! Взагалі Ігор Пасхал відсудив 9 матчів за участю "Колоса" з урахуванням поєдинку в Першій лізі ("Колос" - "Оболонь-Бровар" 3:2) - це найбільший показник серед всіх арбітрів нашого суддівського корпусу!  

Тож, на всіх вболівальників у неділю чекає дуже цікава гра, де у обох команд дуже міцно побудована оборона. Трансляцію матчу "Рух" - "Колос" дивіться на УПЛ-ТБ, стартовий свисток - о 15:30. Перед грою на нашому Ютуб-каналі вмикаємо пряме включення зі стадіону "Арена Львів" разом з ведучою Олександрою Гончаренко, яка розповість про останні новини зі стану обох команд. Готуємося вболівати за ковалівців разом!

VBET Українська Прем'єр-ліга 2024/2025. 8 тур
Львів, стадіон "Львів Арена", 29.09.2024; 15:30

«Рух» (Львів) - «Колос» (Ковалівка)

Арбітр: Пасхал Ігор
Асистенти: Павлінов Олександр, Сухін Віталій
4-й арбітр: Євтухов Дмитро
Делегат: Клим Тарас
Спостерігач арбітражу: Мосейчук Юрій
Арбітр VAR: Романюк Анастасія
Асистент арбітра VAR: Стрілецька Марина
Спостерігач арбітражу VAR: Курганов Валерій