Назад

Наступна новина

9 тур УПЛ. Колос - Лівий Берег. Анонс матчу!

Колос

03.10.2024

В суботу, 5 жовтня, Ковалівка приймає матч 9-го туру VBET Української Прем'єр-ліги, в якому наш "Колос" зіграє проти столичного "Лівого Берега". Стартовий свисток запланований на 18:00.

Після перемоги над "Зорею" (1:0) в 7-му турі та нічиєї проти "Руха" у турі 8-му (0:0) наша команда покращила своє турнірне становище та піднялася на 12-ту сходинку в таблиці, маючи 7 очок (стільки ж очок і у "Чорноморця", який йде одинадцятим).

А кияни наразі на тринадцятому місці - команда Віталія Первака має 6 очок у восьми поєдинках - в активі перемоги над "Чорноморцем" та "Вересом". Відзначимо, що у жовто-зелених наразі триває програшна серія з трьох матчів - у крайніх трьох турах поразки від "Динамо" (0:3), "Олександрії" (0:2) та "Кривбаса" (0:1). 

Пам'ятаємо, що "Лівий Берег" - новачки вищого українського дивізіону, тож до цього моменту команди в офіційних матчах не пересікалися. Але перед початком нинішнього сезону "Лівий Берег" та "Колос" провели в Києві товариську гру, яка завершилася внічию 1:1 (Олег Синиця - Павло Оріховський). Отож, гра у суботу в Ковалівці стане першим офіційним поєдинком в історії. 

У цьому сезоні у ковалівців лише одна перемога, тож сподіваємося у завтрашньому матчі "Колос" зможе здобути три очки і потішити наших фанатів яскравою грою!

Звісно, хлопцям потрібна підтримка на трибунах - тому збираємося у суботу, 5 жовтня на стадіоні "Колос" та підтримуємо нашу команду разом! Квитки ще можна придбати за цим посиланням: https://kontramarka.ua/uk/kolos-livij-bereg-97416.html

У перерві матчу ведучий розіграє ігрову футболку "Колоса" нової колекції та ігровий м'яч з автографами гравців серед вболівальників, які придбають програмки на гру "Колос" - "Лівий Берег". Також перед грою дивіться на нашому Ютуб-каналі пряме включення зі стадіону у Ковалівці разом з ведучою Олександрою Гончаренко, яка розповість про останні новини зі стану обох команд.

VBET Українська Прем'єр-ліга. Сезон 2024/25. 9-й тур. 
05.10.2024, 18:00; с.Ковалівка (Київська обл.), стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Лівий Берег» (Київ) 

Арбітр: Шандор Олександр
Асистенти: Остапчук Василь, Левченко Максим
4-й арбітр: Козиряцький Максим
Делегат УАФ: Нестрига Юрій
Спостерігач арбітражу: Монзуль Катерина
Арбітр VAR: Заброда Клим
Асистент арбітра VAR: Коротін Володимир
Спостерігач арбітражу VAR: Дердо Віктор