Назад

Наступна новина

Чемпіонат U-19. "Минай" - "Колос" 2:3

None

06.08.2021

Чемпіонат U-19. 3-й тур. Минай. 12:00

"Минай" (Минай) - "Колос" (Ковалівка) 2:3

Голи: Голуб, 2, 62 - Салабай, 9, 76, Урсолов, 45

 

"Минай": Васютик, Скиба, Щербина, Махінка, Дурдас, Пастернак, Карапиш (Максимець, 63), Диянчук, Кашперук (Абросімов, 77), Станкович, Голуб.

Запансі: Чабан, Коробко, Свистельник, Хоружий, Авраменко, Учаров, Марків.

Тренер - Олексій Полянський

 

"Колос": Пахолюк, Ставничий, Літвінов, Малакі, Жозе (Криворучко, 62), Сорокін, Салабай, Сенько (Обушний, 72), Сафончик (Іродовський, 63), Урсолов, Канаєв.

Запасні: Друі, Биков, Циганков, Тутєров, Ухань, Гаркавенко.

Тренер - Олександр Поздєєв

***

Господарі полі дуже швидко відкрили рахунок у грі, після стрімкої атаки лівим флангом. Екс-гравець "Колосу" Данило Голуб опинився в потрібному місці і красиво п'ятою переправив м'яч у ворота Пахолюка. Проте ковалівці відповіли також швидко. Спрацювала зв'язка Сорокін-Салабай. Станіслав класно віддав на Антона до штрафного майданчика і кращий бомбардир минулого сезону чемпіонату U-21 свій шанс не змарнував - 1:1. На заключній хвилині першого тайму Станіслав Урсолов вдало замкнув дальню штангу після подачі кутового і вивів "Колос" вперед. За рахунку 2:1 на користь ковалівців команди пішли на перерву.

У другому таймі Голуб зрівняв рахунок, вигравши боротьбу у повітрі з подачі штрафного і пробив головою без шансів для Пахолюка. Міг Данило оформити згодом і хет-трик, проте цього разу голкіпер "Колосу" зіграв надійно і врятував свою команду від третього пропущеного голу. А на 76-й хвилині свій дубль оформив Антон Салабай, який чудово відкрився на передачу Іродовського і в один дотик переправив м'яч повз голкіпера "Минаю".

Перемога "Колосу" 3:2 і команда Олександра Поздєєва набирає 6 очок після трьох турів.