Назад

Наступна новина

Ярослав Вишняк: «Я завжди вірю у позитивний результат»

Колос

12.12.2021

Головний тренер «Колоса» Ярослав Вишняк прокоментував перемогу команди у 18-му турі VBET Ліги проти «Миная» (2-1):

«Гра вийшла досить емоційна. А враховуючи кінцівку гри, коли ми забили два переможні м’ячі, то вона вийшла надемоційною. І ці емоції брали гору над самою грою, і зараз складно одразу після матчу аналізувати детально цей поєдинок.  Добре, що для нас все закінчилося перемогою, з чим я вітаю хлопців, за їхній проявлений характер. 

Якогось секрету немає в цьому, просто всі включилися в роботу, хлопці почали викладатися на повну і на тренуваннях, і в іграх. Вдалося бути більш розкутими, вдалося забивати ці м’ячі. До цього у нас була серія, коли ми п’ять поспіль матчів не могли забити. Вдалося згуртувати команду, тож одного чинника останніх перемог я вам не скажу. Бажання хлопців, правильно підібрані нами слова, правильна реакція на ці слова наших футболістів допомогли витягнути цю кінцівку гри, навіть не за рахунок майстерності, а за рахунок характеру. 

Я завжди вірю у позитивний результат, і закликаю вірити і наших гравців, і наших вболівальників. Вірити у команду, в характер командний. Дуже радий, що хлопці подарували цю перемогу» - зазначив Ярослав Васильович.