Назад

Наступна новина

Ярослав Вишняк: «Хлопці проявили характер і змусили «Шахтар» помилятися»

Колос

08.11.2021

Виконуючий обов'язки головного тренера "Колоса" Ярослав Вишняк прокоментував поразку від "Шахтаря" (1:3) у 14-му турі УПЛ:

– На мою думку, гра сподобалася вболівальникам, і це вже чимало для нас. Можу лише подякувати хлопцям за те, що вони зуміли відрізками демонструвати дуже змістовну гру з такою командою, як «Шахтар». Нарешті вдалося забити гол, перервати серію, що на нас тиснула. Це основний позитив, який я б виніс із матчу.

– Що найбільше запам'яталося в сьогоднішній грі?
– Що вдавалося створювати чимало атак, плюс наш гол. Прагнули забити ще, були моменти, але наразі задовольняємося тим, що є. Водночас насторожує гра під час стандартів біля наших воріт. Ми багато пропускаємо, і наразі не вдається вирішити цю проблему.

– Як використовуватимете паузу в чемпіонаті, пов'язану з іграми збірних?
– Спочатку слід відновитись, у планах проведення спарингу з нашою командою U-19. Проаналізуємо поєдинок із «Шахтарем» і готуватимемось до календарного матчу Прем'єр-ліги з «Десною».

– Чи не здалося вам, що «Шахтар» за рахунку 2:0 дещо віддав ініціативу?
– Так, мені теж здалося, що «гірники» трохи зменшили тиск. Десь хотіли притримати м'яч, взяти його під контроль. Але я знов відзначу, що наші гравці проявили характер, змусили «Шахтар» помилятися й зрештою докласти більше зусиль для перемоги, ніж вони хотіли. Для нас на сьогодні поки і це успіх.