Назад

Наступна новина

14 тур. «Колос» - «Шахтар» 1:3. Поразка, за яку не соромно

Колос

07.11.2021

У поєдинку 14-го туру VBET Ліги «Колос» поступився в Ковалівці «Шахтарю» 1:3, але видав дуже сміливу на агресивну гру.

Хоча, все для ковалівців розпочиналося невдало. Вже на 15-ій хвилині нашому тренерському штабу прийшлося робити вимушену заміну. Травму отримав Тарас Саків, і замість нього вийшов Олег Ільїн. Одразу ж після заміни гірники виконали штрафний і Микола Матвієнко, випередивши наших захисників, переправив м’яч у сітку – 0:1. За десять хвилин гості подвоїли перевагу – Артем Бондаренко відправив на побачення із Євгеном Волинцем бразильця Фернандо, який переграв нашого голкіпера у двобою – 0:2.

Але ковалівці не знітилися – «Шахтар» заспокоївся, а наші хлопці шукали різні варіанти попереду. І за чотири хвилини до перерви таки знайшли. Золотов підключився до атаки по правому флангу і зробив навіс на Володимира Лисенка. Наш нападник виграв боротьбу у Вітао, який зіграв незграбно, а м’яч відлетів до Ільїна. Олег блискучим обводним ударом змусив капітулювати Анатолія Трубіна – 1:2!

У другому таймі гірники взагалі стали грати на утримання рахунку, а гравці «Колоса» діяли сміливо та агресивно. Найреальніший шанс зрівняти результат і шокувати донецьку команду був у Ільіна в середині тайму, проте м’яч після його удару влучив в стійку воріт.

А ось Роберто Де Дзербі допомогла заміна. На 67-ій хвилині на полі замість Манора Соломона з’явився Михайло Мудрик, який відзначився вже за дев’ять хвилин – 1:3.

На останніх хвилинах ковалівці організували невеличкий штурм, який завершився кутовим. Після подачі з кута той самий Ільїн влучив у поперечину воріт Трубіна! 

Не зважаючи на поразку, гра наших сподобалася, хоча у «Колоса» залишилося 11 очок в турнірній таблиці. Тепер у чемпіонаті настає пауза на міжнародні матчі, а наступну гру ковалівці проведуть у неділю 21 листопада – в рамках 15-го туру «Колос» у Чернігові зіграє проти «Десни».

VBet Ліга. Сезон 2021/2022. 14 тур
Ковалівка (Київська обл.); Стадіон «Колос», 07.11.2021; 17-00
«Колос» (Ковалівка) – «Шахтар» (Донецьк) - 1:3 (1:2)
Голи: О.Ільїн (41) - М.Матвієнко (15), Фернандо (25), М.Мудрик (73)

«Колос»: Євген Волинець, Тарас Саків (Олег Ільїн 15), Кирило Петров, Володимир Лисенко (Ренан 71), Вадим Мілько, Олександр Чорноморець, В'ячеслав Чурко, Євген Новак, Ніколай Золотов (Матія Ром 73), Андрій Богданов, Євген Задоя (Ніка Сітчінава 83)
«Шахтар»: Анатолій Трубін, Додо, Вітао (Сергій Кривцов 66), Маркос Антоніо, Марлос (Тете 66), Артем Бондаренко (Майкон 75), Манор Соломон (Михайло Мудрик 66), Алан Патрік, Микола Матвієнко, Ісмаїлі, Фернандо (Дентіньо 85)
Попередження: Олександр Чорноморець 32, Володимир Лисенко 45, Євген Новак 81 – Артем Бондаренко 36, Алан Патрік 47, Марлос 59, Фернандо 79

Арбітр матчу: Володимир Новохатній
Асистент 1: Олександр Корнійко 
Асистент 2: Олександр Жуков 
4-й арбітр: Олексій Деревінський 
Делегат: Сергій Павленко 
Спостерігач арбітражу: Євген Геренда 
Арбітр VAR: Микола Балакін 
Асистент арбітра VAR: Сергій Приступа 
Спостерігач арбітражу VAR: Ігор Покідько