Назад

Наступна новина

Ярослав Вишняк: «Треба боротися, іншого шляху немає»

Колос

15.04.2024

Головний тренер «Колоса» Ярослав Вишняк поділився враженнями після матчу 24 туру, в якому наша команда поступилася в гостях «Поліссю» 0-1:

- Враження від гри позитивні. Від того, що створили моменти – я думаю, достатньо, щоб не програти, як мінімум. Але, звичайно, результат і пропущений м'яч – це повний негатив. Я вважаю, що команда сьогодні зробила все, що могла, за що я їй дуже вдячний. 

- Знову ж таки, якщо по грі, то вона давалася. В принципі, ми її не повинні були на мій погляд програвати. Але ми її програли, за що беру повну відповідальність на себе, тому що затягується ця смуга. Наче, я не бачу у хлопців байдужості чи те, що вони опускають руки, але багато таких болючих поразок, які дуже складно переживати. На останніх хвилинах пропущені м'ячі ці – звичайно, вони б’ють по психології. Аналізувати це, розбиратися теж непросто. Таке буває, мабуть, у футболі. Треба це переживати. Побачимо, що буде далі.

- Питання вильоту актуальне для Колоса? Я сподіваюся, що ми будемо набирати очки. Але звичайно, що велика щільність в турнірній таблиці, і все може бути. На жаль, ми опинилися в такій ситуації непростій. Але треба боротися, іншого шляху немає. Є виклики – штучно створені в цьому випадку. Це призвело до такого результату. Є різні причини, але в будь-якому разі не можна опускати руки.

- Чи правда, що керівництво дало 2 матчі на виправлення ситуації? Давайте ці розмови залишаться між нами. Єдине, що я беру повну відповідальність за те, що відбувається, за той результат, який є. Ще раз кажу - на мені відповідальність. Тому я це прекрасно розумію, – розповів Ярослав Васильович у ефірі УПЛ ТБ.