Назад

Наступна новина

Ігровий день у Ковалівці

Колос

27.03.2021

Об 11:00 на стадіоні "Колос" пролунав стартовий свисток товариського матчу "Колос" - "Джуніорс" (Шпитьки). В цій грі Руслан Костишин задіяв двох голкіперів Кучерука (1-й тайм) та Кучеренка (2-й тайм), а також 13 польових гравців. Гра завершилась з рахунком 3:0 на користь ковалівців.  В першому таймі голами у воротах "Джуніорс" відзначились Віталій Гавриш та Олег Ільїн. У другій половині гри остаточний рахунок встановив Дмитро Хльобас.

Трохи згодом, на тренувальному полі, о 15:00 група футболістів, які не були задіяні або виходили на заміну у першій грі, зіграли матч у форматі два тайми по 30-ть хвилин проти "Колосу" U-21. Ворота "Колосу" у цьому матчі захищав Кіріл Фесюн. Ця гра завершилась перемогою першої команди з рахунком 4:1. У "Колосу" дублем відзначився Станіслав Сорокін і по одному голу забили Володимир Лисенко та Денис Антюх. У дублерів гол престижу провів Кирило Сенько.

І нарешті у третьому матчі, який також пройшов у форматі 2х30 між собою зіграли "Колос" U-21 та "Колос" U-19. У підсумку команди Владислава Савчука та Олександра Поздєєва переможця не виявили - нічия 1:1. На гол Артема Сафончика (U-19) відповів Антон Салабай (U-21).

Завтра у всіх трьох команд вихідній, а вже з понеділка розпочнеться другий етап підготовки до виїзного матчу проти "Минаю".