Назад

Наступна новина

КМ. "Колос" - "Інгулець" 0:2

Колос

26.06.2021

Після виснажливого збору у фактично екстремальних погодніх умовах, грати сьогодні нашим хлопцям було явно не просто. Проте, як відомо, в таких матчах, на таких етапах підготовки до сезону, результат далеко не головне. Окрім того, у другому таймі Руслан Костишин задіяв отдразу трьох молодих гравців з команди U-19.

Протягом матчу "Колос" мав кілька чудових нагод для взяття воріт, проте не реалізував їх. А ще "Інгулець" двічі протягом гри рятувала ще й поперечина воріт. Петрівці ж зі своїх моментів витиснули фактично максимум. В першому таймі суперник скористався помилкою нашої оборони, а в другому петрівцям вдалось реалізувати штрафний удар.

Через мікротравми тренерський штаб вирішив не ризикувати здоров'ям чотирьох гравців, тому участь у грі не брали Чурко, Лисенко, Костишин та Сенько. Проте турбуватись не слід, до другого збору хлопці будуть готові і всі розпочнуть роботу в загальній групі.

"Колос", 1-й тайм: Кучеренко, Ром, Гавриш, ГНП, Чорноморець, Мілько, Богданов, Альваро, Салабай, Хльобас, Сітчінава. "Колос", 2-й тайм: Фесюн, Золотов, Ставничий, Петров, Новак, Урсолов, Задоя, Мартін Жозе, Ільїн, Сорокін, ГНП.

Після цієї гри "Колос" вирушив додому, де футболісти отримають три вихідних. З 29-го червня розпочнеться другий збір ковалівців у літньому міжсезонні, який відбудеться вже у Київській області.