Назад

Наступна новина

КМ. ЖФК "Колос" - збірна України (U-17) - 2:0

ЖФК Колос

29.08.2021

Дівоча збірна України (до 17 років) провела свій другий поєдинок на тренувальному зборі, зігравши контрольний матч проти ЖФК "Колос".

Більшу частину ігрового часу м’ячем володіли саме футболістки з Ковалівки, які тримали у напрузі оборону та воротаря збірної протягом усього матчу.

Активність ковалівських дівчат призвела до швидкого взяття воріт. На 17-ій хвилині Ірина Майбородіна наважилася на дальній постріл, після якого м’яч влучив прямісінько у дальній кут воріт. Після цього моменту гра дещо вирівнялася і команди все більше сил витрачали на боротьбу не тільки за м’яч, а і з несприятливими погодними умовами, які у першому таймі у вигляді зливи обрушилися на цей регіон.

Не встигли команди розпочати другу половину матчу, як рахунок на табло змінився на 0:2. Софія Соломаха потужним ударом під поперечину реалізувала стандартний удар майже на межі штрафного майданчику.

Футболістки збірної не зуміли реалізувати свої моменти, хоча нагоди на гол престижу все ж були. В підсумку, поразка 0:2, яка дала тренерському штабу матеріал для аналізу перед майбутніми офіційними матчами.

Нагадаємо, що ця робота присвячена підготовці до участі у першому раунді Євро-2022 (WU-17), який проходитиме в Естонії у період з 26 вересня до 04 жовтня 2021 року. Суперниками українських футболісток, окрім господарок, будуть команди Північної Македонії та Молдови.

Наступний навчально-тренувальний збір розпочнеться 20 вересня, після чого команда і вирушить до Естонії для участі у матчах Чемпіонату Європи.

Товариський матч
29 серпня 2021. м.Буча – стадіон НТБ Оболонь
Україна WU17 — Колос (Ковалівка) — 0:2 (0:1)
Голи: І.Майбородіна (17), С.Соломаха (47)

Україна WU17: Раєнко (к) (Загірна 46) – Краснобородько, Харчина, Греса (Плечищева 62), Скоцик (Процько 62), Невар, Птицина (Кіселевич 46), Дуб (Кириченко 74), Бондарєва (Коротчук 53), Радіонова (Ізотова 62), Борковська (Маснюк 74)

Колос: Славич (к) – Ткаченко, Давиденко, Ковальчук Н., Ковальчук Ю., Соломаха, Кукса, Сербук, Майбородіна, Маліновська, Дружченко.
На заміну виходили: Солодухіна, Дебальчук, Намазова

 

Джерело та фото: УАФ