Назад

Наступна новина

Представники "Колоса" поїхали до своїх збірних. Кернозенко - в штабі Національної команди!

Колос

30.08.2021

По завершенню 6-го туру УПЛ представники нашого клубу вирушили у свої збірні. Ніколай Золотов та Олександр Павловец поїхали у збірну Білорусі, яка в рамках кваліфікації ЧС-2022 зіграє проти Чехії, Уельса та Бельгії. 

Анатолій Нурієв поїхав у збірну Азербайджану, якій потрібно буде зіграти два гостьові матчі проти Люксембургу та Ірландії, а потім домашню гру проти Португалії. 

Окрім цього, наш молодий голкіпер Кіріл Фесюн викликаний до молодіжної збірної України. Команда Руслан Ротаня проведе кваліфікаційні матчі Євро-2023 проти Сербії (3 вересня, Стара-Пазова) та Вірменії (7 вересня, Ковалівка). 

А ось тренер воротарів "Колоса" В'ячеслав Кернозенко увійшов до тренерського штабу Національної збірної України! Напередодні було представлено новий тренерський штаб синьо-жовтих на чолі з виконуючим обов’язки головного тренера Олександром Петраковим. До штабу увійшли асистенти головного тренера Андрій Анненков, Олександр Шовковський, тренер воротарів В’ячеслав Кернозенко, тренер-реабілітолог В’ячеслав Руженцев та тренер із фізподготовки Іван Баштовий.

Бажаємо всім представникам ФК "Колос" натхнення та наснаги у своїх збірних!