Назад

Наступна новина

Колос U-19 стартує у новому сезоні. Анонс!

Колос U-19

02.08.2024

У суботу, 3 серпня, «Колос» Ю-19 розпочинає свій шлях у новому сезоні, в якому наша увага буде прикута до юнацького чемпіонату УПЛ 2024/2025. О 12:00 на тренувальній базі «Оболонь-Зміна» у Бучі наші хлопці стартують матчем проти юнаків "Оболоні". Цікаво, що в минулому чемпіонаті волею календаря ковалівці також відкривали новий сезон гостьовою грою проти "Оболоні", і тоді "Колос" без проблем переграв суперників 4:1.

Наша команда дуже суттєво оновилася - деякі гравці перейшли до першої команди, деякі завершили виступи через вікові обмеження. Кілька гравців, які робили погоду в минулих сезонах, залишилися в обоймі, а до них приєдналися юні хлопці з Академії "Колоса" та кілька новачків з інших команд - Вадим Мерва (ДЮСШ ФА Тернопіль, Динамо Київ U-17), Максим Калінкін (Динамо Київ U-17), Артем Дрьомов (ДЮСШ Атлет Київ), Глєб Приймак (ДЮСШ Атлет Київ, Динамо Київ U-17), Артур Комарениць (Карпати Львів U-17).

У літне міжсезоння підопічні Віталія Гавриша та Євгенія Новака (до яких приєднався легендарний капітан ковалівців Вадим Мілько) розпочали готуватися вдома та проводили контрольні матчі. Але перші млинці були глевкими. На початку липня «Колос» Ю-19 поступився «Колосу-2» 0-3, потім юнакам донецького «Шахтаря» 0:4 та ФК Чернігову 1:4. Після цього наші юнаки вирушили на навчально-тренувальний збір у Львівську область, де продовжили підготовку до нового сезону та зіграли кілька товариських матчів. Ковалівці перемогли однолітків львівських «Карпат» 1-0, львівського «Руха» 2-0, а також зіграли внічию з триразовими чемпіонами Тернопільщини з команди «Агрон» 1-1. 25 липня ковалівці завершили збір у місті Золочів спарингом проти «Вереса», в якому рівняни перемогли 2-0. На цьому збір був завершений і команда повернулася додому, де вже безпочередньо готувалася до стартового матчу нового сезону проти юнаків «Оболоні».

В минулому сезоні 2023/2024 «Колос» Ю-19 посів історичне, четверте місце в чемпіонаті, пропустивши вперед лише "Динамо", "Шахтар" та "Дніпро-1". А головне - наша команда демонструвала якісну сміливу гру, дуже часто граючи з позиції сили. Сподіваємося, в новому сезоні наші юнаки будуть радувати вболівальників яскравою грою, а наш тренерський штаб підготує резерв для головної команди "Колос". 

Тож, вмикаємо у суботу, о 12-00 наші ТВ-пристрої та разом будемо вболівати за оновлений «Колос» Ю-19! Трансляцію дивіться на Ютуб-каналі ФК "Оболонь" (Київ):