Назад

Наступна новина

Людмила Покотило: «Не пішла гра за нашим сценарієм»

ЖФК Колос

21.03.2024

Головна тренерка ЖФК «Колос» Людмила Покотило прокоментувала пресслужбі нашого клубу поразку від «Металіста-1925» (0:1) у стартовому турі другого етапу Вищої ліги: 

По-перше, дякую нашим Збройним Силам України, що ми зіграли цей матч. Адже була повітряна тривога і затримка в матчі. Пропустили швидкий мʼяч, а коли граєш з такою командою, то дуже важко відігратися.

Не получалося  у нас виходити з оборони в атаку, не виходило грати флангами, робити простріли з флангів, те що ми хотіли. Не можу сказати, що суперник переважав нас на голову. Навіть після того, як у нас вилучили Китаєву, гра йшла, тримався  мʼяч. По самовіддачі дівчат у мене немає питань, але є над чим працювати - дуже важко у нас получається в лінії атаки. Тож, будемо працювати, і готуємося на «Шахтар». У нас попереду дуже багато ігор, і будемо налаштовуватися на наступні матчі, я думаю все буде добре. 

Дарина Краснобородько молода гравчиня, буває у неї йде гра, буває не йде. А сьогодні захист у нас працював не дуже добре, не дуже впевнено. Тому була заміна Краснобородько на Соломаху. Соня Соломаха - вона гравець з більшим досвідом, але у неї була мікротравма, тому вона не вийшла у старті. А молоді гравчині буває видають матчі добрі, а буває не дуже добрі. Але не треба посипати голову попелом - рухаємося далі.

По Остапів - вона молода дівчина, прийшла з Першої ліги, і у неї навіть був гольовий момент, який вона мала реалізувати. У неї все ще попереду. Ми задоволені самовіддачею Вікторії, може десь вона ще неправильно обирає позицію. Але це перша гра її у Вищій лізі, дуже важко гравцю з Першої ліги прийти і показати одразу якісний футбол. 

По Людмилі Куніної - хотілося, щоб у нас були дуже швидкісні фланги. Люда і Надя гарні, швидкісні гравчині. Але сьогодні у нас трішки не виходило. Не було якісної гри через центр, щоб ми атакували флангами. Не пішла гра за нашим сценарієм.