Назад

Наступна новина

Жінки. Колос - Металіст-1925 0:1. Поразка під дощем

ЖФК Колос

20.03.2024

У стартовому турі другого етапу Вищої ліги наша жіноча команда поступилася вдома "Металісту-1925" з рахунком 0:1.

Вже на пʼятій хвилині харківʼянки провели результативну атаку - Натія Панцулая з правого флангу пробила у поперечину, а першою на добиванні була Вероніка Кожухар. Нападниця гостей головою вразила ворота Маріни Дуднік.

Після цього було багато браку в діях обох команд, а ще матч перервала повітряна тривога. Після поновлення гри команди дограли 25 хвилин, і до перерви шанс зрівняти результат був у новачка "Колоса" Вікторії Остапів. Наша нападниця перехопила невдалу передачу суперниці з флангу, вийшла на рандеву із голкіперкою гостей, але не змогла переграти Ірину Славич. З мінімальним рахунком футболістки і пішли відпочивати.

По перерві пішов рясний дощ, який заважав футболісткам демонструвати змістовний футбол. А ось на 65-ій хвилині другу жовту картку отримала наша опорниця Тетяна Китаєва, і "Колос" залишився в меншості.

У нерівних складах нашій команді створити гольовий момент для порятунку не вдалося, тож тепер ковалівські дівчата будуть готуватися до наступної гри проти жіночої команди донецького "Шахтаря".

Чемпіонат України серед жінок 2023/2024

Вища ліга. Другий етап. 1 тур.

Колос (Ковалівка) - Металіст-1925 (Харків) - 0:1 (0:1)

Гол: В.Кожухар (5)

"Колос": Дуднік, Вороніна, Краснобоодько (Соломаха 29), Куп'як, Іванишин, Китаєва, Когут, Куніна Н., Куніна Л. (Сербук 85), Майбородіна, Остапів (Федоренко 58)

Запас: Саніна, Ковальчук Н.
Головна тренерка - Людмила Покотило

"Металіст-1925": Славич, Алексанян, Ольхова, Апанащенко (к), Басанська, Хімич, Хаванська, Панцулая (Щур 90+3), Манзюк (Корнацька 46), Кочнєва (Єрьоменко 88), Кожухар (Дружченко 90)

Запас: Денищич, Козуб, Войтенко, Чувилка, Позднікова

Головний тренер - Володимир Пятенко