Назад

Наступна новина

"Львів" - "Колос" 1:2

Колос

27.11.2022

VBET ЛІГА. Сезон 2022/23. 15-й тур. 27 листопада. 13:00. Львів. Стадіон «СКІФ».

«Львів» (Львів) – «Колос» (Ковалівка) 0:1
Гол: Оріховський, 69 (пен.)

Попередження: Никитюк, 52 – Чоботенко, 7, Смирний, 48, Ємець, 62
Вилучення: Муравський, 68

"Львів": Ільющенков, Муравський, Вовкун (Шишка, 59), Бойко (Ременяк, 80, Михайлів, 85), Бугай, Нич (Крушинський, 46), Никитюк, Полегенько, Сімінін, Мільченко, Васильєв.
Головний тренер – Олег Дулуб

"Колос": Волинець, Смирний (Ільїн, 54), Оріховський (М’якушко, 79), Мілько, Новак, Безбородько (Лисенко, 70), Зозуля, Ємець, Чоботенко, Болбат (Задоя, 79), Богданов.
Запасні: Маханьков, Чорноморець, Гончаренко, Соловйов, Велетень, Кузик, Ісаєнко, Попов.
Головний тренер – Ярослав Вишняк

Арбітр – Юрій Іванов
Асистенти арбітра – Нижник Віктор, Скобля Віталій
Четвертий арбітр – Омельченко Олександр
Делегат матчу – Прозоровський Михайло
Спостерігач арбітражу – Овчар Михайло

 

Остання перемога "Колосу" перед цим матем датувалась 31 жовтня, коли вдома був переможений "Верес". Ця гря була дуже важливою, як з психологічної так і турнірної точки зору. Ковалівцям вкрай була потрібня перемога, проте не менш потрібна вона була і лвівьянам, для яких це був заключний матч у першому колі.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, приблизно з однаковим об'ємом роботи для обох голкіперів. "Колос" створив біля воріт суперників трохи більше епізодів, які мали всі ознаки гольових. Найближчим з яких був удар Андрія Богданова на 20-й хвилині матчу прямо у хрестовину.

У другому таймі гра пожвавішала, адже нічія, за великим рахунком, не влаштовувала нікого. В середині тайму почала давати про себе знати втома футболістів, а звідси і помилки і можливість для швидких контратак. Так на 68-й хвилині Павло Оріховський вдало перехопив м'яч після передачи Муравського, на швидкості увійшов до штрафного майданчику суперника, де і був збитий останнім. Червона картка для захисника "Львова" і пенальті для "Колосу". Оріховський пробив з точки сильно низом в кут воріт, Ільющенков м'яч дістав, але відбити його не зумів - 0:1.

Закривати гру міг Ільїн, який вийшов на заміну під час другого тайму. Але Олегу забракло тчності в епізоді, який він створив собі сам. Перехоплення передачи суперника в центрі поля, вихід сам на сам з голкіпером та удар повз ворота. І все це на 81-й хвилині. Таким чином напруга на кінець матчу залишилась і ковалівцям довелось провести її у захисті, зберігаючи потрібний результат. Чого врешті і вдалось досягнути, набравши три залікові пункти до активу у турнірній таблиці.

Закриє першу частину цього сезону "Колос" 1-го грудня, коли на стадіні "Динамо" ім.В.Лобановського зіграє із луганською "Зорею" пропущений матч 7-го туру.