Назад

Наступна новина

Феєрична перемога «Колосу» у поєдинку з київським «Атексом»

ЖФК Колос

27.11.2022

Чемпіонат України серед жіночих команд. Вища ліга, 10-й тур.

27 листопада 2022р. 13:00. Софіївська Борщагівка, НТБ "Колос".

"Колос" (Ковалівка) - "Атекс" (Київ) 5:0
Голи: Кульмагамбетова, 4, Сербук, 17, 31, Іванишин, 65, 71

 

"Колос": 1.Дуднік, 33.Давиденко, 16.Вороніна, 14.Куп'як, 8. Ю.Ковальчук, 21.Амбруш Беата-Меланіа (17. Січкаренко, 46), 10.Іванишин, 7.Майбородіна, 77.Кульмагамбетова, 3.Н.Ковальчук, 11.Сербук.
Запасні: 31.Саніна, 13.Панцулая
Головний тренер - Людмила Покотило.

 

"Атекс": 12.Сидоренко, 21.Ткаченко (32.Куліченко, 56), 8.Разгуляєва, 15.Зайнчковська, 36. Щур, 3.Гончарук (11. Кошеварова, 78), 25.Кисельова, 17.Твардовська, 26.Калітинська (5.Любенко, 46), 88.Тараба, 38.Смаглюк (10.Пісоцька, 46).
Запасні: 1. Кравченко, 33.Смілець, 24.Ястремська.
Головний тренер - Алла Гресь.

Арбітр – Сухоніна Анастасія
Асистенти – Матковська Марина, Коломис Іванна
4-й арбітр – Гаркуша Олексій
Спостерігач арбітражу – Пиндиківський Володимир

 

На старті матчу господарі задали високого темпу та вже на четвертій хвилині забили швидкий гол, передачею Сербук та ударом Кульмагамбетової. Перший небезпечний момент киянки мали на восьмій хвилині, спробою поцілити у ворота «Колосу», проте Дуднік зреагувала на удар. На сімнадцятій хвилині Ліліана Сербук подвоїла перевагу «Колосу», прийнявши передачу Майбороніної та переправивши м’яч у сітку. Упродовж наступних хвилин футболістки з Ковалівки виглядали активніше, чим позначили своє домінування на полі. На тридцять першій Сербук записала дубль до свого активу, пробивши без перешкод головою у сітку воріт – 3:0. Ще один напівмомент киянки мали на тридцять сьомій хвилині, довівши м’яч до лінії воріт, але через офсайд і сейв Вороніної цілі не досягли. Подальші хвилини тайму дівчата «Колосу» безперечно переважали у грі та переможно закінчили першу частину поєдинку.
 
У перерві тренери виконали заміни, підсиливши перспективи команд. Початок другого тайму – «Колос» безперервно в атаці. На п’ятдесят п’ятій Майбороніна «Колос» мала можливість забивати, навісною передачею у штрафний майданчик – не влучила. Стандарт «Атексу» «чорно-білі» швидко перехопили та продовжили пресингувати. Шістдесят п’ята хвилина – четвертий забитий м’яч команди господарів: передача Майбороніної на дальню стійку та «гол-красень» від Мар’яни Іванишин, який не дав шансів голкіперу врятувати ворота. Не давши «Атексу» прийти до тями після пропущеного м’яча, на сімдесят першій хвилині Іванишин відправила ще один гол з навісу у дальній кут воріт – 5:0. Згодом отримала жовту картку на сімдесят третій за зрив атаки. Подальші хвилини «Колос» демонстрував свою непідступність, високим темпом та тотальним контролем м’яча. Результат поєдинку – 5:0 на користь дівчат «Колосу».