Назад

Наступна новина

Олександр Поздєєв: "Попереду у нас дуже багато роботи"

Колос U-19

12.12.2023

Тренер нашої юнацької команди Олександр Поздєєв підбив підсумки першої частини сезону.

- Короткий коментар по грі з Чорноморцем

- Важка гра, важке поле, заключна гра року. Ми готувались до такого і розуміли, що поле буде таким. Також в цій грі був і важкий початок для нас, через те, що суперник першим забив. Але хлопці молодці, змогли переломити хід гри і здобути перемогу і ми всі задоволені з цього приводу.

- Ми зіграли 17 турів, після яких маємо 27 очок та 7 місце в таблиці. Як оціните ці показники команди?

- Ці показники я оцінюю, як посередні, оскільки ми подарували суперникам багато ігор. І ми дуже жахливо грали без м’яча. Це було не завжди, але такі матчі в нас були, через що пропустили багато голів та дозволяли суперникам створювати багато моментів біля наших воріт. Також є певні нарікання на порушення нашої структури під час матчів. Нам дуже багато є над чим працювати, а особливо над роботою без м’яча. Ми можемо краще, над чим і будемо працювати надалі.

- Які з цих 17 матчів Вам приємно згадувати, з огляду гри або результату і до яких не хотілося б повертатись взагалі ніколи?

- Зрозуміло, що це гра з Динамо, з точки зору результату. Адже ми пропустили 3 голи, натомість забили 4. Перемагати в таких матчах дійсно приємно. В негативному плані ми дуже сильно провалили гру з Металістом 1925, також я би відзначив другий тайм проти Кривбасу. Це все дуже погане виконання з нашого боку. Загалом ще раз повторюсь, нам дуже багато є над чим працювати.

- Чи є хлопці, прогресом яких Ви особливо задоволені в цьому сезоні?

- Важко відповісти на це питання, оскільки ми бачимось з хлопцями майже щодня і когось виділити складно. На мій погляд всі хлопці прогресують, хтось більше, хтось менше. Багато залежить від них самих, наскільки вони будуть хотіти терпіти і рухатись далі. Працювати в зоні комфорту можуть всі, а ось терпіти і вимагати з себе, коли тяжко, не всі, але лише так буде прогрес. Яка тривалість відпустки у команді і коли вона має закінчитись? Вся команда наразі вже у відпустці, яка має закінчитись 15-го січня. Де будуть збори ще невідомо, але про це ми не думаємо. В будь якому разі, будемо працювати за планом, це поглиблений медогляд після відпустки та підготовка до другої частини чемпіонату.