Назад

Наступна новина

Олександр Поздєєв: «Важко створюються моменти, важко просуваємося»

Колос

16.08.2024

Головний тренер "Колоса" Олександр Поздєєв прокоментував поразку в Одесі від "Чорноморця" в третьому турі УПЛ:

- Вітаю "Чорноморець", а нам сьогодні не вистачило десь щільності, десь можливо характеру, ну і майстерності, звичайно. Важко створюються моменти, важко просуваємося. Я би не сказав, що для нас це програшний матч був, саме по грі. Але, одна справа якщо б ми обстукали штанги, поперечини; а інша справа коли у нас за матч півтора моменти. Це замало, щоб розмовляти про якісь амбіції, перемоги.

- У нас є травмовані футболісти, які на сьогодні не мають можливості приймати участь у матчах. Але на тих хлопців, які здорові, ми на них також розраховуємо. І потрібно витискати з себе 100 відсотків, не менше. 

- Я не можу оцінювати, наскільки "Чорноморець" гарно зіграв в обороні. У нас на сьогодні такий рівень чемпіонату - дуже важко вскривати оборону команд, особливо якщо команда сідає нижче. Як правило, у нас це роблять легіонери. Це майстерність, це мобільність, це оцінка ситуації. Це своєчасно відкритися, і своєчасно віддати. Це комплекс. Можна хоч сто гравців підняти в атаку, але якщо ти по таймінгу не встигаєш, несвоєчасно все робиш - нічого не вийде. 

Відео прес-конференції: