Назад

Наступна новина

Представники "Колоса" поїхали до своїх збірних

Колос

05.10.2021

По завершенню 10-го туру УПЛ представники нашого клубу вирушили у свої збірні. 

Анатолій Нурієв відправився у збірну Азербайджану, якій потрібно буде зіграти вдома проти Ірландії та у гостях проти Сербії.

Олександр Павловец не викликаний у збірну Білорусі, яка в рамках кваліфікації ЧС-2022 зіграє проти Естонії та Чехії. також залишився у розташуванні нашого клубу травмований Ніколай Золотов .    

Окрім цього, наш молодий голкіпер Кіріл Фесюн викликаний до молодіжної збірної України. Команда Руслана Ротаня проведе кваліфікаційні матчі Євро-2023 із Францією (8 жовтня в Бресті) та збірною Фарерських островів (12 жовтня в Запоріжжі).

Ще один наш молодий воротар Іван Пахолюк викликаний до юнацької збірної України (U-18), яка розпочала перший збір у цьому році. Під час цього збору 8-го і 10 жовтня підопічні Сергія Нагорняка зіграють на виїзді два контрольні поєдинки з командою Словаччини. 

А ось тренер воротарів "Колоса" В'ячеслав Кернозенко знову допомагатиме Олександру Петракову у штабі Національної збірної України. Наша головна команда проведе у суботу 9 жовтня гостьовий поєдинок проти Фінляндії, а 12 жовтня у Львові прийме збірну Боснії та Герцеговини.  

Бажаємо всім представникам ФК "Колос" натхнення та наснаги у своїх збірних!