Назад

Наступна новина

5 тур ДЮФЛУ Академії «Колоса» - дві перемоги, нічия та поразка

None

04.10.2021

Чотири команди Академії «Колоса» провели свої матчі в рамках Вищої ліги ДЮФЛУ. У 5-му турі наші юні футболісти здобули дві перемоги, одного разу зіграли внічию та одного разу поступилися. 

Наша наймолодша команда «Колос» U-14 переграла вдома «КДЮСШ Чемпіон» (Київ) 4:2 і продовжила свою переможну ходу - п'ять перемог в п'яти стартових турах. Голами у цьому поєдинку відзначилися Іван Потієнко, Захар Захарків та Максим Бойченко. Максим продовжує забивати в кожному матчі сезону. Він - найкращий бомбардир чемпіонату і на його рахунку вже 9 забитих м'ячів. 

У гостях поступилася наша команда «Колос» U-15, зазнавши поразки 0:2 від «Вереса» (Рівне). В турнірній таблиці у «Колоса» U-15 шість очок після п'яти турів.

«Колос» U-16 розгромив вдома однолітків «КДЮСШ Чемпіон» (Київ) 4:0, завдяки дублю Ріната Дубовика та голам Олексія Безручука і Дем'яна Єсіна. Наша команда продовжує лідирувати у турнірній таблиці, набравши 15 очок після п'яти поєдинків. 

І нарешті, «Колос» U-17 у гостях зіграв внічию 2:2 з «Вересом» (Рівне). У наших забивали Валентин Максименко та Іван Єрмачков. Ковалівці залишилися в лідируючій групі турнірної таблиці U-17, набравши 8 очок.