Назад

Наступна новина

Рік тому було відкрито новий стадіон «Колос» у Ковалівці!

Колос

02.09.2021

Рівно рік тому, 2 вересня 2020-го було урочисто відкрито новенький стадіон «Колос» у Ковалівці! Президент нашого клубу Андрій Засуха та очільник УАФ Андрій Павелко символічно перерізали червону стрічку, першими прогулялися по новенькій арені, а потім поспілкувалися із журналістами. 

За цей рік наш стадіон приймав матчі всеукраїнського та міжнародного рівнів, а левову частку поєдинків, звісно, проводила наша футбольна команда «Колос», яка другий рік поспіль виборола право представляти Україну в єврокубках!

Окрім цього «Колос-Арена» стала знаковою для нашої жіночої команди, яка проводила тут останній тур Першої ліги сезону 2020/2021. Ковалівські дівчата перемогли суперниць 4:0, посіли перше місце у турнірній таблиці і здобули перепустку у Вищу лігу в свій перший же сезон!  

Також на нашому стадіоні проводила матч відбору до ЄВРО-2021 молодіжна збірна України, а головному тренеру нашої молодіжки Руслану Ротаню не зважаючи на зимову погоду, так сподобалося грати у Ковалівці, що він висловив бажання провести матч відбору до ЄВРО-2023 Україна – Вірменія саме на «Колос-арені». УАФ із задоволенням пішла на зустріч, і вже скоро – 7 вересня наш стадіон прийме матч молодіжних команд України та Вірменії! Початок гри – о 19:00. Як замовити квитки – інформація тут!

Окрім молодіжної збірної, щирість Ковалівки оцінили і національні жіночі команди України та Північної Ірландії, які провели матч плей-офф до Чемпіонату Європи 2021. 

Цього літа наш стадіон вперше в історії прийняв єврокубковий матч. «Колос» та казахстанський «Шахтар» зіграли перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій!

Честь зіграти на новенькій арені отримали і фіналісти Кубку Київської області, адже фінал обласного турніру пройшов саме на «Колос-Арені», а почесними гостями були Андрій Павелко та Андрій Засуха. До речі, це перший аматорський фінал, на який завітав президент УАФ, що говорить про велику повагу керманича Українскої асоціації футболу до нашого клубу та Ковалівки. 

Новий сезон 2021/2022 вже стартував, і ми вітаючи наш стадіон та клуб із річницею відкриття, готуємося до нових незабутніх матчів, яскравих емоцій та бажаємо перемог нашим командам у внутрішніх змаганнях та на міжнародній арені!