Назад

Наступна новина

U-19. "Рух" - "Колос" 3:0

Колос U-19

20.05.2022

Чемпіонат України U-19 серед юнацьких команд.

Сезон 2021/22, 19-й тур. 20.05.2022р. Польща, м.Санок. 13:00

"Рух" (Львів) - "Колос" (Ковалівка) 3:0

Руніч 38 (пен.), Притула 49, Кондраков 90+1 (пен.)

"Колос": Пахолюк, Ставничий, Канаєв, Биков, Костюк (Сергійчук, 82), Криворучко, Жозе (Осадець, 46), Сафончик (Тутєров, 68), Соловйов, Данилюк, Циганков (Обушний, 68).

Запансні: Друі, Гарькавенко.

Старший тренер - Олександр Поздєєв

 

Перенесений матч 19-го туру команди зіграли у польському місті Санок, на чудовому газоні однойменого спортивного комплексу. Номінальні господарі з перших хвилин заволоділи ігровою перевагою. Це було цілком прогнозовано, враховуючи різні терміни підготовки до цієї гри. В такій ситуації довелось кілька разів виручити свою команду Івану Пахолюку. Проте не допоміг і він, коли наприкінці тайму в його ворота був призначений пенальті. 

Буквально на першій хвилині другого тайму мав виправлятися Сафончик (саме за його гру рукою був призначений перший пенальті). Але Артем не зумів впіймати як слід з лету м'яч, після навісу з кутового. Не забиваєш ти... Суперник подвоїв перевагу дуже швидко і цей гол додав гравцям "Руху" додаткової мотивації, в той час як наші футболісти змогли демонструвати змістовну гру лише окремими епізодами. 

Хвилин за 8 до кінця гри непоганий момент був у Криворучка, але Олегу забракло сили удару і воротар "Руху" потягнув м'яч з дальної стійки. Львів'яни встановили остаточний рахунок матчу вже у компенсований час, коли у швидкій контратаці заробили другий для себе пенальті у цьому матчі.

Будемо відвертими, "Рух" заслужив у цій грі на перемогу, з чим ми і вітаємо суперника та бажаємо вдало представити нашу країну наступного сезону у юнацькій лізі УЄФА.

Нашим хлопцям та тренерському штабу кажемо велике дякую, що змогли за такий короткий термін зібратися, провести експрес-збори та дати цілком пристойний бій супернику.