Назад

Наступна новина

Руслан Костишин: "Вибачаюся перед всіма. Ми не схожі самі на себе"

Колос

28.08.2021

Головний тренер "Колоса" Руслан Костишин на післяматчевій прес-конференцій прокоментував поразку від "Динамо" (0:7) у 6-му турі УПЛ:

- Ви розумієте, що сьогодні грала одна команда, а інша команда знаходилася на полі. Хочеться вибачитися перед всіма, в першу черге перед вболівальниками, перед президентом клубу. Ми не схожі на себе у цьому сезоні. Ми повинні шукати проблему, і проблем багато. Завтра у мене о дев'ятій ранку зістріч з президентом, і буде розмова. Соромно за таку гру, в першу чергу мені, як головному тренеру.

- Так, хочеться у роздягальні кричати і все рознести. Але ця проблема з'явилася не сьогодні, вона з'явилася набагато раніше. Я аналізую ситуацію. Помилок багато, в першу чергу моїх. Коли немає результату, головний тренер повинен за нього відповідати. Для мене це рідний клуб, після зустрічі з президентом будуть якійсь висновки.

- Ми два роки тому "Шахтарю" так само програли, тоді було 0:6, і 0:5 у першому таймі. Але тоді хоча б ми створювали моменти. Так, я розніс іх у роздягальні, але у нас була купа моментів. А сьогодні не було і моментів, і не було пристрасті. І ця поразка принесе дуже багато користі. Ми розуміємо, що команда впала дуже низько, і потрібно підніматися уверх. Ти розумієш, що потрібно робити кардинальні зміни. 

- Що значить "хлопці не оговталися після єврокубків"? Вони ж професіонали. А "Ворскла" ж оговталася. Це якщо ми першу гру після Ліги Конференцій зіграли проти "Руха", тоді ми можемо поговорити про психологію. А вже пройшло три тижні. Тож, для футболістів та тренерів це не виправдання. Так можна увесь сезон йти на останньому місці, якщо ми увесь час будемо згадувати виліт від Караганди. 

- Я хочу сказати "дякую" нашим вболівальникам, вони молодці. Навіть за такого рахунку вони нас підтримували. Рахунок 0:7, у нас кутовий, а вони кричать "Колос", вони хочуть, щоб ми забили бодай гол. Це і є справжні вболівальники! Велика повага їм за таке.