Назад

Наступна новина

Руслан Костишин очолив «Аксу» (Казахстан). Дякуємо за все, Руслане Володимировичу!

Колос

19.01.2022

Руслан Костишин прийняв пропозицію очолити клуб «Аксу» з Казахстану і за домовленістю з президентом нашого клубу Андрієм Засухою залишив «Колос». Нагадаємо, що у Руслана Володимировича був діючий контракт з «Колосом», але представники казахського клубу кілька разів робили пропозиції Костишину щодо роботи на посаді головного тренера «Аксу» (Павлодар), який є новачком Вищого дивізіону Чемпіонату Казахстана. 

Руслан Костишин є знаковою постаттю для «Колоса», пройшовши з командою неймовірний шлях від аматорів до єврокубків. Під проводом Руслана Володимировича «Колос» вигравав Другу та Першу ліги; вийшов до УПЛ, де в минулому сезоні здобув історичне четверте місце чемпіонату України; представляв Ковалівку в Лізі Європи та Лізі Конференцій. Восени 2021 року Костишин-старший залишив посаду головного тренера та обійняв посаду віце-президента клубу, але пропозиції від інших клубів до нього надходили регулярно.

Руслане Володимировичу! Дякуємо Вам за неймовірні історичні миттєвості, які наша команда подарувала вболівальникам під вашим проводом! Увесь колектив клубу бажає Вам успіху у новій футбольній пригоді!