Назад

Наступна новина

Сергій Кузнецов: «Соромно за результат та гру команди в обороні»

Колос

12.09.2021

Виконуючий обов'язки головного тренера "Колоса" Сергій Кузнецов та головний тренер "Маріуполя" Остап Маркевич на прес-конференції підбили підсумки матчу 7 туру УПЛ "Колос" 1-3 "Маріуполь":

С.К.: 

«Соромно за результат і соромно за гру в обороні. Це ті дві речі, за які сьогодні соромно. Все інше: атака, виконання завдань футболістами, їх настрій, мотивація, агресія і бажання перемогти сьогодні порадували.

Були помилки у гравців. Ми готувалися до гри з «Маріуполем», до їх швидких футболістів. Розуміли, що з ними буде нелегко, але допустили хлопці помилки. Складно щось говорити. Будемо виправлятися і працювати над усуненням похибок.

Тільки важка робота допоможе перемогти відсутність фарту. Його потрібно заслужити тяжкою працею на полі і за його межами від тренерів і футболістів. Будемо прагнути цього і працювати».

О.М.:

«У нас було багато травм у провідних гравців - Чех, Меліченко. Очеретько все ще відновлюється. Це дуже вагомі для нас втрати. На їхніх місцях грали зовсім молоді хлопці, які ще не досягли необхідного рівня фізичної підготовки. «Колос» - досвідчена команда, в складі якої грають фізично потужні футболісти.

Ми ніколи не давали установки валятися на полі нашим молодим футболістам. Ми таку поведінку не заохочуємо. Але сьогодні такі ситуації часто виникали і саме через те, що фізично потужні гравці «Колоса» твердо ставили корпус, ставили ногу - нашим молодим хлопцям було важко протистояти такому тиску. «Колос» сьогодні також проявив характер. Вони билися до кінця».

Відео-запис прес-коференції наставників команд: