Назад

Наступна новина

7 тур VBET Ліги. «Колос» поступився «Маріуполю» 1-3

Колос

12.09.2021

У матчі 7-го тура «Колос» поступився вдома «Маріуполю» 1:3, маючи дуже багато гольових моментів протягом всього поєдинку. 

На початку гри ковалівці захопили ініціативу і більше контролювали м'яч. Проте на 15-ій хвилині арбітр призначив доволі суперечливий штрафний і показав жовту картку Кирилу Петрову, хоча Олексій Кащук сам налетів на нашого захисника. Сам Кащук зі штрафного пробив у стійку воріт Володимира Маханькова, м'яч відлетів до Дмитра Топалова, який пробив по центру - 0:1.

Після цього наші активізувалися і мали дуже суттєву перевагу, одначе знову пропустили. Після кількох заблокованих ударів він наших гравців, азовці провели контратаку - Кащук прорвався по центру і віддав пас на Кулакова - Андрій пробив Маханькова - 0:2. 

Згодом гості провели ще одну небезпечну контратаку, а Кащук пробив повз ворота. До перерви наші проводили масовані атаки - маріупольці заблокували кілька ударів, а згодом постріл Сітчінави із середньої дистанції взяв Кудрик. 
А ось на 40-ій хвилиині мав забивати Богданов. Після прострілу з правого флангу Андрій зіграв на підбиранні і пробив у Кудрика, а після сейва голкіпера «Маріуполя» Андрій з другої спроби вдарив вище воріт.

По перерві замін не було, а ковалівці розпочали другу половину дуже активно і постійно проводили атаки - і флангами, і через центр. За десять хвилин наш тренерський штаб провів подвійну заміну. Сітчінава та Дієго пішли відпочивати, а замість них вийшли Володимир Лисенко та новачок бразилець Ренан. 

Проте, згодом гості нас відверто пробачили. Після прострілу з лівого флангу вийшовший перед цим на заміну Денис Світюха пробив вище воріт із забійної позиції. У середині другого тайму гольовий момент був у Богданова. Після прострілу від Ренана з лівого флангу Андрій розстрілював ворота гостей, проте голкіпер «Маріуполя» виручив свою команду. 

На 71-ій хвилині відбулася ще одна заміна у ковалівців - Чурко залишив поле, а замість нього вийшов Денис Костишин. І наші хлопці нарешті забили, а Костишин одразу взяв участь у гольовій атаці, підключивши до атаки Ренана. Бразилець прострілив на Лисенка і Володимир класним ударом скоротив рахунок - 1:2! 

Надалі на полі був тільки «Колос», який безперестанно штурмував ворота Кудрика. Але якийсь нефарт переслідує нашу команду останнім часом – ще забити нам не судилося, а в компенсований час азовці провели контратаку і Дмитро Топалов, вийшовши сам на сам із Маханьковим, переграв нашого голкіпера - 1:3.

Після шести зіграних матчів у «Колоса» залишилося 5 очок в турнірній таблиці, а наступну гру ми проведемо за тиждень на виїзді проти «Інгульця». 

VBet Ліга. Сезон 2021/2022. 7 тур
Ковалівка (Київська обл.); Стадіон «Колос», 12.09.2021; 17-00
«Колос» (Ковалівка) – «Маріуполь» (Донецька обл.) - 1:3 (0:2)

Голи: В.Лисенко (72) - Д.Топалов (16, 90+1), А.Кулаков (26)

Колос: 33.Маханьков Володимир, 2.Ром Матія, 5.Петров Кирило, 15.Чорноморець Олександр, 35.Золотов Ніколай, 69.Ільїн Олег, 14.Мілько Вадим (К), 90.Богданов Андрій, 9.Сантос Дієго (19.Ренан, 57) , 20.Чурко В'ячеслав (18.Костишин Денис, 70), 49.Сітчінава Ніка (7.Лисенко Володимир, 57)

Запас:72.Фесюн Кіріл, 13.Гавриш Віталій, 21.Новак Євгеній, 6.Нгамба Альваро, 99.Задоя Євген, 11.Нурієв Анатолій

в.о. головного тренера - Кузнецов Сергій

Маріуполь: 31.Кудрик Олег, 55.Драмбаєв Олександр (97.Холод Артем, 10), 86.Удод Данило, 99.Меліченко Кирило, 95.Стасюк Петро, 6.Чех Максим, 9.Мишньов Дмитро (К) (91.Петерман Микита, 70), 33.Шостак Денис (5.Клименко Владислав, 46), 7.Топалов Дмитро, 11.Кащук Олексій (71.Світюха Денис, 59), 77.Кулаков Андрій (21.В'юнник Богдан, 59)

Запас: 12.Турбаєвський Микита, 3.Микицей Станіслав, 19.Хромей Михайло, 20.Микитишин Артур

Головний тренер - Маркевич Остап

Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)
Асистент 1: Ігор Дебенко (Івано-Франківськ)
Асистент 2: Юрій Синишин (Івано-Франківськ)
4-й арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Делегат: Юрій Титаренко (Київ)
Спостерігач арбітражу: Володимир Петров (Харків)