Назад

Наступна новина

Свято дитячого футболу на передноворічному турнірі "Fortis Christmas Cup 2023"!

U-10

22.12.2023

Дитяча команда "Колос U-10" (старший тренер - Олександр Бондаренко) взяла участь у передноворічному турнірі "Fortis Christmas Cup 2023", який проходив у критому манежі за форматом гравців "4+1". Ковалівських хлопців керманич розділив на три рівносильні команди по 6 футболістів:

"Колос-1" (Онищук, Яремко, Миколаєнко, Лазарев, Подрушняк, Постолатьєв), "Колос-2" (Рудоман, Михалець, Лелюшкін, Слепцов, Примак, Ганущак), 
"Колос-3" (Омельчук, Томах, Барановський, Мірошниченко, Тупільцев, Черняков, Шликов).

За підсумками групового етапу всі три команди вийшли до «Ліги Переможців» та приєдналися до команди "Колос-14" (1), яка вийшла також з іншої групи. Далі команди грали по колу одна з одною бепосередньо за місця.

У підсумку "Колос-13" (2) виграв у "Колоса-13" (3) фінальний матч з рахунком 2:1 у запеклій боротьбі із «зарубами», сльозами та нервами, і здобув Кубок та золоті медалі. Третє місце, проявивши характер, посіла команда "Колос-14" (1).

Загалом було нагороджено памʼятними призами - медалями, кубками та індивідуальними нагородами, понад 80 дітей!

Олександр Бондаренко підбив такі підсумки турніру: «По-перше, хочу привітати усіх присутніх з наступаючими святами. Побажати усім мирного неба та якнайшвидшої перемоги над окупантом. Також дякую ЗСУ за можливість проведення цього турніру.

Метою змагань було те, щоб кожен з футболістів отримав ігрову практику, задоволення від футболу, а також продемонстрував свої навички та вміння. Адже у цьому форматі (4+1) дуже добре видно тренерам, хто на що здатний. Тут треба більше рухатися, швидше приймати рішення. Темп гри інтенсивніший, немає багато часу на роздуми і помилки швидко приводять до голів.

Було дуже класно спостерігати за емоціями юних футболістів; бачити, як кожен з них старається, бореться за кожен клаптик футбольного поля, святкує забиті голи та переживає за помилки та пропущені голи. Дякую усім, хто прийняв участь у цьому турнірі, а також батькам-вболівальникам, які підтримали своїх дітей. Футбол - це гра, яка обʼєднує»!