Назад

Наступна новина

U-19. Колос - Зоря. Анонс + трансляція

Колос U-19

23.11.2023

Продовжуємо слідкувати за чемпіонатом України U-19, і в пʼятницю 24 листопада наша увага буде прикута до поєдинку 15-го туру, в якому ковалівські юнаки прийматимуть «Зорю».

Гра відбудеться на полі нашої навчально-тренувальної бази, а стартовий свисток запланований на 12:00.

На даний момент ці команди - сусіди по турнірній таблиці. Хлопці Олександра Поздєєва посідають сьому сходинку, а луганські футболісти восьму. Щоправда, у «Колоса» на чотири набрані очки більше - 21 проти 17. В минулому турі наша команда перемогла «Минай» 3:2, а взагалі не програє вже пʼять турів поспіль (три перемоги та дві нічиї). У «Зорі» теж непогана серія - шість матчів без поразок, причому в крайніх двох турах підопічні Євгенія Калиниченка святкували звитяги - над «Вересом» 1:0 та «ЛНЗ» 6:1.

Цікавий факт - у минулому сезоні 2022/2023 «Колос» та «Зоря» двічі зіграли між собою без голів - нічия 0:0 була зафіксована у першому колі у Львові, і у другому колі у Софіївській Борщагівці. Сподіваємося, що ковалівці цього разу зможуть розпечатати ворота луганчан та потішити наших вболівальників перемогою!

Трансляцію матчу «Колос» - «Зоря» дивіться у пʼятницю, 24 листопада, о 12-00. Вболіваємо разом за хлопців Олександра Поздєєва!