Назад

Наступна новина

УПЛ. 5 тур. Анонс матчу Олександрія - Колос

Колос

30.08.2024

У суботу, в останній день літа наш "Колос" проведе у гостях матч 5-го туру проти "Олександрії". Це буде дуже важливий поєдинок для обох команд - підопічні Руслана Ротаня наразі очолюють турнірну таблицю, а ковалівці посідають передостанню сходинку. 

"Олександрія" видала дуже потужний старт: в трьох матчах - три перемоги. Спочатку була гостьова звитяга над "ЛНЗ" (2:0), потім знову на виїзді три очки у грі проти "Зорі" (2:1) і феєрична перемога над "Шахтарем" вдома (4:3), з урахуванням що олександрійці програвали по ходу поєдинку 0:2.

А ось у нашої команди старт в новому сезоні не був вдалим. У чотирьох матчах - дві нічиї і дві поразки, а також виліт з Кубку України. Впевнені, що наш тренерський штаб шукає вихід з неприємної ситуації, і гра проти поточного лідера чемпіонату повинна продемонструвати, як наші хлопці тримають удар. 

Якщо згадувати історію, то завтрашній матч буде 12-ою очною зустріччю між командами. Поки що у відносинах паритет - по чотири перемоги у кожної команди, та три нічиї. Щоправда, у наших суперників краща різниця мʼячів - 15:12. 

Пригадаємо, що в минулому сезоні в Олександрії "Колос" здобув мінімальну перемогу 1:0 завдяки красивому голу Валерія Лучкевича. Але у завтрашньому поєдинку він допомогти не зможе, адже відновлюється після пошкодження плеча. 

Вмикаємо у суботу о 15:30 трансляцію на УПЛ-ТБ та разом вболіваємо за ковалівських хлопців. 

Українська Премʼєр ліга VBET. Сезон 2024/2025. 5 тур
Олександрія, стадіон "Ніка", 31.08.24; 15:30

Олександрія (Олександрія) - Колос (Ковалівка)

Арбітр: Заброда Клим

Асистент 1: Єрмоленко Руслан

Асистент 2: Петраков Євген

4-й арбітр: Причина Софія

Делегат: Косевич Олександр