Назад

Наступна новина

УПЛ. 7 тур. Колос - Зоря - 1:0

Колос

23.09.2024

В понеділок, 23 вересня, в межах 7-го туру VBET Української Прем'єр-ліги наш "Колос" приймав луганську "Зорю" та переміг з рахунком 1:0 завдяки голу Максима Третьякова на 61-й хвилині! 

Ковалівці розпочали матч з позиції сили та зіграли першим номером. Вже на 4-й хвилині Турбаєвського дальнім ударом перевірив Третьяков. Після цього ініціатива переходила від однієї команди до іншої. А перед самою перервою в нашому карному майданчику після контакту із Єгором Поправкою впав Роман Вантух, а гості сподівалися на пенальті. Арбітрині Софії Причині довелося дочекатися підказки ВАР, щоб вирішити, що все було в межах правил. 

Після відпочинку зустріч продовжилася в тому ж ключі - команди по черзі володіли ініціативою. На 59-й хвилині нам таки вдалося забити, але асистент рефері зафіксував офсайд у Болівара. Ключевим же для нашого голу став вихід на заміну Данііла Алефіренка (замінив по перерві Гусола), який на 61-й хвилині зробив фланговий простріл на Третьякова і Максим головою переправив м'яч у ворота гостей - 1:0! Третьяков відзначився у другому матчі поспіль!

Луганчани намагалися відігратися, але на 76-й хвилині ледь не пропустили вдруге. Алефіренко пробачив свою колишню команду, не влучивши у порожні ворота!

Ще був момент, коли Дієго втік у контратаку, але не віддав передачу на Паулаускаса, а пробив сам, заробивши кутовий.

«Колос» втримав перемогу, набрав 6 очок і піднявся на 13-те місце в турнірній таблиці. У 8-му турі зіграємо у Львові проти "Руха". 

VBET Українська Прем'єр-ліга. Сезон 2024/25. 7-й тур. 
23 вересня 2024 р.; 15:30, с.Ковалівка (Київська обл.), стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Зоря» (Луганськ) - 1:0 (0:0)
Гол:
М.Третьяков (61ʼ)

«Колос»: Пахолюк, Цуріков, Бондаренко, Козік, Поправка, Краснічі (Салабай, 75'), Демченко, Третьяков, Оріховський (Дієго, 72'), Гусол (Алефіренко, 46'), Болівар (Паулаускас, 72')
Запас: Горох, Мисак, Шершень, Бурда, Криворучко, Ільїн, Денисенко
Головний тренер - Олександр Поздєєв 

«Зоря»: Турбаєвський, Вантух, Джордан, Башич (Волошин, 71'), Тронтель, Мічін (Беніто, 85'), Яцик, Дришлюк, Кирюханцев (Горбач, 63'), Антюх, Супряга (Будківський, 63')
Запас: Сапутін, Мацапура, Жуніор Рейс, Ескінья, Нваезе, Вакула, Кораблін, Хахльов
Головний тренер - Младен Бартуловіч

Попередження: Алефіренко (69'), Бондаренко (71'), Пахолюк (90+3') – Дришлюк (23'), Мічін (25'), Горбач (90+4'), Беніто (90+5')

Арбітриня матчу – Софія Причина (Львівська область)
Асистенти – Станіслав Марулін (Херсонська область), Денис Сердюк (Полтава)
4-й рефері – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Арбітр ВАА – Володимир Новохатній (Черкаси)
Спостерігач арбітражу – Євгеній Арановський (Хмельницький)
Делегат УАФ – Сергій Головченко (Донецька область)

Відео-огляд матчу: