Назад

Наступна новина

ЖФК Колос сьогодні дебютує у Лізі чемпіонів

ЖФК Колос

04.09.2024

4 вересня - історичний день для нашого клуба. Сьогодні жіноча команда "Колос" дебютує у Лізі чемпіонів УЄФА. О 15:00 за київським часом наші дівчата у матчі 1-го кваліфікаційного раунду зіграють проти жіночої команди амстердамського "Аякса". Переможець нашої пари зустрінеться в наступному раунді з переможцем пари "Брондбю" (Данія) - "Фіорентіна" (Італія).

Цей міні-турнір приймає Данія, а наша команда напередодні провела тренування на стадіоні "Брондбю".

"Аякс" - віцечемпіон Нідерландів минулого сезону. Команда у чемпіонській гонці поступиласяі "Твенте" два набрані очки, але зуміла виграти Кубок Нідерландів (перемогли у фіналі "Фортуну" Сіттард 3:1). 

Проте, початок сезону 24/25 вийшов у "Аякса" провальним. Спочатку голландки програли у виставковому матчі жінкам мадридського "Атлетико" 1:5, а потім провалилися у матчі за Суперкубок Нідерландів, поступившись "Твенте" з рахунком 1:6(!)

В будь якому випадку нідерландки залишаються грізною силою. Ця команда кожного сезону виступає у єврокубках, тому має неабиякий досвід гри на найвищому рівні. Для наших же дівчат (за виключенням кількох досвідчених гравчинь) це буде дебют на євроарені, тому побажаємо "Колосу" удачі сьогодні!

Пряму трансляцію матчу "Аякс" - "Колос" дивіться на УПЛ-ТБ, яке доступне на багатьох ОТТ-платформах, а також на Ютуб-каналі УПЛ - посилання на трансляцію нижче. Вболіваємо за ковалівських дівчат разом!

Жінки. Ліга чемпіонів УЄФА. Сезон 2024/2025
1-й кваліфікаційний раунд. Данія, стадіон "Брондбю". 04.09.2024; 15:00

"Аякс" (Нідерланди) - "Колос" (Ковалівка, Україна)

Трансляція матчу: