Назад

Наступна новина

Жінки. Впевнена перемога!

ЖФК Колос

18.09.2022

Вища ліга України серед жіночих команд, 2-й тур. 18.09.2022. Костопіль, стадіон «Колос»

«Верес» (Рівне) – «Колос» (Ковалівка) 0:5

Голи: Сербук, 8, 90, Майбородіна, 21, Панцулая, 41, Іванишин, 70

 

"Верес": Снігур, Снігова, Навроцька, Пом'яновська (Король, 46), Шелест (Веремейчук, 80), Тріль-к, Корнацька, Мущенська, Лавренюк, Нездор, Масловська (Черешньовська, 81).

Тренер - Олена Руда

 

"Колос": Саніна-к (Дудник, 79), Куп'як, Давиденко (Ю.Ковальчук, 72), Краснобородько, Вороніна, Майбородіна (Н.Ковальчук, 79), Амбруш, Панцулая (Січкаренко, 87), Іванишин, Кульмагамбетова, Сербук.

Тренер - Людмила Покотило

 

Попередження: Низова, 27, Снігур, 37 - Панцулая, 85

 

Свій другий матч в цьому чемпіонаті наші дівчата проводили в якості беззаперечного фаворита пари, що і довели вже в самому початку гри. Після подачі кутового господарями поля, вдалося швидко вибігти в контратаку і Ліліана Сербук реалізувала вихід сам на сам - 0:1. До речі, асистувала Ліліані в цьому епізоді Ірина Майбородіна, яка повернулась з далекої Ісландії і однозначно підсилить гру "Колосу" в центрі поля. А вже на 21-й хвилині відзначилась і сама Ірина. Вона технічно прийняла м'яч у штрафному майданчику після навісу з флангу та не залишила шансів голкіперу "Вереса" - 0:2. В кінці тайму свій перший гол за "Колос" забила Натія Панцулая. Скориставшись провалом в обороні суперника, Натіа самотужки протягнула м'яч до воріт "Вересу" та потужно пробила під поперечину воріт - 0:3! На останній хвилині тайму Панцулая могла оформлювати і дубль, проте не зуміла реалізувати майде ідентичний момент, пробивши в каркас воріт.

У другому таймі "Колос", як кажуть, грав по рахунку і легко довів матч до перемоги. Рахунок міг би бути набагато більшим, як би наші дівчата реалізували бодай половину створених моментів. Одна тільки Ліліана Сербук замість дубля могла легко оформити у цій грі покер, також свої чудові нагоди не реалізували Панцулая і інші гравці "Колосу".

Таким чином, наша команда здобула першу перемогу у цьому чемпіонаті, з чим ми вітаємо дівчат та тренерський штаб!