Назад

Наступна новина

Жінки. "Колос" - "Дніпро-1" 2:0

ЖФК Колос

18.11.2022

Чемпіонат України серед жіночих команд. Вища ліга, 9-й тур.

18 листопада 2022р. 12:00. Ковалівка, стадіон "Колос".

 

"Колос" (Ковалівка) - "Дніпро-1" (Дніпро) 2:0

Голи: Краснобородько, 12, Сербук, 78

 

"Колос": 31.Саніна, 16.Вороніна, 33.Давиденко, 14.Куп’як, 10.Іванишин, 4.Краснобородько (3.Н.Ковальчук, 90+2), 21.Амбруш Беата-Меланія (17.Січкаренко, 54), 77.Кульмагамбетова, 11.Сербук, 8.Ю.Ковальчук, 7.Майбородіна.

Запасна: 1.Дуднік.

Тренер - Людмила Покотило

 

"Дніпро-1": 12.Рябовіл, 7.Синько, 4.Немець, 9.Бєлік, 25.Куніна, 37.Тєльна, 99.Серемчук (18.Мустафаєва, 32), 10.Аслаханова, 8.Кумеда, 21.Пороходніченко (13.Кузьмин, 68), 33.Тараканова.

Запасні: 2.Пилипенко, 31.Маліборська, 11.Новосельська, 16.Пшенична, 27.Крук.

Тренер – Олена Кудзієва

 

Арбітр – Усова Катерина

Асистенти – Грушко Світлана, Голіяк Ірина

4-й арбітр – Гординський Артем

Спостерігач арбітражу – Радіоненко Михайло

 

Попередження: Куп’як, 28 - Пороходніченко, 10, Куніна, 59

Вилучення: Немає

 

Команди почали гру без розкачки і вже на першій хвилині гри гості заробили право на стандарт. Навіс зі штрафного до карного майданчику «Колосу» був небезпечний, але без позитивних наслідків для дніпрянок. Відповідь ковалівських дівчат була куди більш небезпечна. Після навісу з кутового, Ліліана Сербук завдавала удару по воротам Рябовіл з близької відстані і голкіпер «Дніпра-1» продемонструвала просто дива реакції і врятувала свою команду від пропущеного м’яча. Але на 12-й хвилині навіть майстерність Рябовіл не допомогла «Дніпру-1» уникнути неприємностей. Знову корнер, але тепер з правого флангу, подача другим темпом і Дарина Краснобородько блискуче злету замикає дальню штангу, впритул розстрілюючи ворота – 1:0.

 

На 23-й хвилині Вікторія Серемчук мала чудовий шанс аби зрівняти рахунок, проте її удару лише трохи забракло точності. Ірина Саніна лише спостерігала, як м’яч пролітає поруч біля дальньої стійки її воріт, розуміючи, що врятувати в цьому епізоді свою команду вона би не змогла. На 39-й хвилині Вороніна класним ударом головою ледь не подвоїла рахунок після чудової подачі з кутового Кульмагомбетової – вище воріт. За хвилину на ударну позицію виходила румунська легіонер «Колосу» Меланія Амбруш, але і її удару забракло точності аби м’яч вдруге опинився в сітці воріт «Дніпра-1».  

 

У другому таймі нашим дівчатам вдалось забити такий важливий другий гол, який трохи заспокоїв гру. На 78-й хвилині кращий бомбардир та гравець збірної України WU-19 Ліліана Сербук відзначилась ударом головою. Другий асист у грі на рахунку досвідченої Ірини Майбородіної.

Таким чином, команда Людмили Покотило взяла важливі три пункти та обійшла «Дніпро-1» у турнірній таблиці за додатковими показниками. У обох команд наразі по 15 очок, але у «Колосу» на гру менше і перемога в особистій зустрічі.

Наступна гра «Колосу» відбудеться 23-го листопада у м.Володимир проти місцевого "Ладомиру", коли ковалівські дівчата зіграють півфінал Кубка України.