Назад

Наступна новина

Жінки. Колос - Кривбас. Анонс матчу

ЖФК Колос

22.08.2024

У четвер, 22 серпня, жіноча команда "Колос" проведе свій перший домашній матч (і другий в новому сезоні). В Ковалівці наші дівчата приймуть "Кривбас". Це буде протистояння команд, які минулого сезону здобули комплекти нагород - "Колос" фінішував срібним, а "Кривбас" бронзовим.

В нинішньому сезоні команди стартували з поразок. Ковалівські футболістки поступилися в гостях чинним чемпіонкам з "Ворскли" 0:1, а криворізькі дівчата програли на старті двічі - "Ворсклі" у гостях 0:9 та вдома "Поліссю" 1:2. 

Якщо згадувати історію матчів у чемпіонаті, то команди між собою провели шість поєдинків, в яких наразі цікавий паритет - у "Колоса" три перемоги, у "Кривбаса" також три перемоги, а різниця м'ячів - 5-5!

Але є ще одна кубкова гра (сезону 2023 року), в якій "Кривбас" переміг наших у додатковий час 2:1 на стадії півфіналу та не пропустив "Колос" у фінальну гру.

Сьогодні ковалівським дівчатам необхідна підтримка вболівальників, тож ми запрошуємо всіх о 12:00 на стадіон "Колос" - вхід вільний. Підтримаємо жіночий "Колос" разом! Також на нашому Ютуб-каналі буде доступна пряма трансляція цього поєдинку:

 

Чемпіонат України серед жінок 2024/2025
Вища ліга. Перший етап. 3 тур.

с.Ковалівка (Київська обл.), стадіон "Колос", 22.08.2024, 12:00

Колос (Ковалівка) - Кривбас (Кривий Ріг)

Арбітриня: Супоніна А.І. (Хмельницький)