Назад

Наступна новина

Жінки. Півфінал кубка України. Кривбас - Колос. Анонс + трансляція

ЖФК Колос

11.11.2023

У суботу, 11 листопада, о 14:00 відбудуться два півфінальні поєдинки жіночого Кубку України сезону 2023 року, в яких "Ворскла" прийме "Дніпро-1", а наш "Колос" зіграє угостях проти "Кривбаса". 

Ковалівські дівчата минулого сезону вже доходили до фіналу кубкового турніру, і звісно, дуже бажають повторити цей шлях. Це як мінімум, адже головна мрія - підняти з командою трофей. А ось криворізькі футболістки жодного разу у своїй історії не грали у вирішальному матчі національного кубку. 

Відзначимо, що цього сезону "Кривбас" та "Колос" вже зустрічалися між собою в межах Вищої ліги Чемпіонату України. У 6-му турі команди грали в Кривому Розі, і тоді наші суперниці здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Єдиний гол на 35-й хвилині провела камерунська легіонерка "Кривбаса" Амаріель Сонкенг. 

Але сьогодні буде інша історія. На кону - перепустка до Фіналу, а півфінальне протистояння складається лише з одного поєдинку (без матчу-відповіді). Тож вмикаємо сьогодні трансляцію кубкової битви о 14:00 і вболіваємо разом за дівчат Людмили Покотило!

Жінки. Кубок України 2023. 1/2 фіналу (з одного матчу)
11.11.2023. м.Кривий Ріг; стадіон “Спарта”, 14:00

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Колос» (Ковалівка)

Арбітр — Тельбух Л.В. (Дніпро), асистенти арбітра — Голіяк І.В. (Миколаївська обл.), Лещенко О.Я. (Запоріжжя), четвертий арбітр — Гавеля О.М. (Кривий Ріг), спостерігач арбітражу — Єрмакова О.В. (Полтава), делегат УАФ – Деревʼянко Я.С. (Дніпро)