Назад

Наступна новина

VBET Ліга. 14 тур. Колос - Минай - 2:0

Колос

10.11.2023

У 14-му турі УПЛ "Колос" впевнено переміг "Минай" 2:0 та подовжив свою безпрограшну серію до восьми матчів.

Переможний гандикап ковалівці зробили у першій половині завдяки двом якісно реалізованим стандартам. На 17-й хвилині після подачі кутового від Андрія Богданова мʼяч далі переправив Микита Бурда, де на дальній стійці чергував Вадим Мілько. Капітан нашої команди пробив під поперечину і мʼяч від каркаса воріт залетів у сітку - 1:0.

А на 35-й хвилині ще один кутовий завершився другим голом ковалівців. Після подачі Богданова ворота Олександра Бандури красивим ударом головою розстріляв Микита Бурда - 2:0! Це був дебютний мʼяч Бурди у складі "Колоса", вітаємо Микиту!

По перерві підвів гостей захисник Олександр Мельник, який заблокував прорив Сергія Болбата та отримав другу жовту картку, яка перетворилася на червону. 

Нашим грати стало набагато легше, хоча не можна не відмітити два неймовірні сейви нашого кіпера Кіріла Фесюна на 50-й та 88-й хвилинах. Одначе і ковалівці мали забивати втретє, але Бандура врятував свою команду після виходу сам на сам Сергія Болбата. 

Після цієї перемоги "Колос" набрав 20 очок та піднявся на шосту сходинку в турнірній таблиці. Також із приємностей відмітимо повернення Павла Оріховського, який через травму коліна пропустив два місяці, і вперше повернувся на поле у грі проти Минаю.

У 15-му турі "Колос" за календарем має грати проти "Зорі", але УПЛ може перенести цю гру через участь луганців у Лізі Конференцій наступного тижня. 

VBET Ліга 2023/2024. 14 тур
с.Ковалівка, стадіон "Колос", 10.11.23; 17:00

Колос (Ковалівка) - Минай (Минай) - 2:0 (2:0)

Голи: В.Мілько (17), М.Бурда (35)

Вилучення: О.Мельник (50) - повторне попередження 

«Колос»: Фесюн, Ємець, Бурда, Бондаренко, Чорноморець, Лучкевич, Мілько (Оріховський, 85), Богданов (Демченко, 71), Тотовицький (Салабай, 85), Безбородько (Ільїн, 65), Болбат (Мякушко, 65)

Головний тренер - Ярослав Вишняк

«Минай»: Бандура, Дмитрук, Нємчанінов, Солдат, Петько (Вітенчук, 46), Мельник, Гечев (Кораблін, 46), Ралюченко (Рогозинський, 54), Гунічев (Вишневський, 46), Одарюк (Голуб, 78), Твердохліб 

Головний тренер - Володимир Шаран